Professionele Bachelor In Logistiek Management

Klaipeda State University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Professionele Bachelor In Logistiek Management

Klaipeda State University of Applied Sciences

Professionele Bachelor in Logistiek Management

Programma: Logistiek Management

Diploma: Bachelor studies (universiteit)

Studierichting: Sociale Wetenschappen Qualification: Bedrijf Professionele Bachelor, Manager

Studiepunten (ECTS): 180

Doelstelling (en) van de opleiding

Om een ​​moderne hooggekwalificeerde specialisten die in staat is om het opzetten van zijn eigen bedrijf, onderzoek zakelijke omgeving, onderneming middelen en kansen voor te bereiden; naar het zelfstandig denken logistiek specialist, die in staat is om het beheer van het systeem en technieken te begrijpen bevorderen; die in staat zijn het beheer van de informatiestromen en goederen, de activiteiten van inkoop, verkoop, transport en warehousing is; en wie is in staat om werk te organiseren tijdens het werken met personeel en motiveren ze goed.

Leerresultaten

Het programma afgestudeerde in staat zal zijn om: 1. Beschrijf de patronen van de economische wetenschap, trends in bestuurlijke activiteiten, management functies, rechtshandelingen, activiteiten reguleren bedrijf en vestiging.

 1. Definieer de procedures van de onderneming vestiging.
 2. Breng de functies van de logistieke activiteiten van een bedrijf en de belangrijkste kenmerken van logistieke systemen en elementen.
 3. Beschrijf interne logistiek, externe logistiek en de eigenaardigheden van logistieke samenwerking.
 4. Analyseren van de impact van de micro- en macro-economie wetten op de zakelijke omgeving; identificeren van de vooruitzichten en mogelijkheden.
 5. Analyseer de tewerkstelling van materiële en personele middelen, de financiële toestand van het bedrijf en de resultaten van de economische en financiële prestaties.
 6. Solliciteer werk principes van de meest recente informatie systemen.
 7. Gebruik logistieke informatiesystemen voor het beheer van voorraden, bestellingen, transport en magazijn werk.
 8. Systematiseren orders van klanten, orderverwerking mogelijkheden, servicekosten en economische indicatoren te analyseren.
 9. Selecteer levering en distributie systemen, laadsystemen op basis van kenmerken logistiek product, stapelaars en voertuigen.
 10. Identificeren van de behoefte van het materiaal, menselijke en financiële middelen, en de optimale volgorde cyclus-tijd.
 11. Maak een plan voor technologische processen van vervoer.
 12. Organiseren activiteiten van de onderneming door het type activiteit, milieu-omstandigheden, arbeid, burgerlijke en milieuveiligheid wetten.
 13. Toepassing delegatie, coördinatie, en andere orderverwerking technieken.
 14. Gebruik controlemaatregelen om de logistieke activiteiten te verzekeren.
 15. Beheer interne en externe informatiestromen.
 16. Solliciteer methodologische principes voor werk gerichte gesprekken, onderhandelingen, en conflictbeheersing.
 17. Toepassing prikkels om de motivatie van medewerkers te verhogen.
 18. Tailor onafhankelijk en team besluitvorming methoden.
 19. Beslissingen nemen op basis van economische berekeningen.

Activiteiten van onderwijzen en leren

Lezingen, seminars, oefeningen, discussies, groepswerk, literatuur analyse, voorbereiding van projecten, individuele taken, enz.

Toelating

Documenten die nodig zijn voor de internationale procedures student toelating wordt aan de Internationale Betrekkingen (- de "TRS" genoemd) worden ingediend. Vreemdelingen die voor full-time studie aan de KVK legt de volgende documenten aan de TRS per post: 1. een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier; 2. kopieën van documenten waaruit de voltooiing van het secundair onderwijs (deze documenten worden met een gecertificeerde vertaling in het Engels worden ingediend); 3. een gewaarmerkt afschrift van een paspoort; 4. een foto ter grootte van 3 cm x 4 cm; 5. een curriculum vitae en een motivatiebrief; 6. een ontvangstbewijs ondersteuning van de betaling van een niet-terugbetaalbare kosten van de aanvraag; 7. een document waaruit het niveau van vaardigheid in het Engels (TOEFL, IELTS, etc.). Indien de aanvrager een dergelijk document niet heeft, zal het niveau van vaardigheid in het Engels op afstand worden vastgesteld door een KVK werknemer; 8. een academische erkenning is afgegeven door het Centrum voor Quality Assessment in het Hoger Onderwijs (hierna: - de "SKVC"); 9. een geldige ziektekostenverzekering certificaat.

Toelating van internationale studenten "wordt georganiseerd door de toelatingscommissie van KVK. Na ontvangst van alle documenten vermeld, zal het TRS mail de aanvrager een onvoorwaardelijk bod Letter en de studieovereenkomst voor ondertekening. Als het TRS ontvangt onvolledige documenten, zijn de TRS mail de aanvrager een voorwaardelijk aanbod Letter, met vermelding van de voorwaarden voor verdere toelatingsprocedures.

De aanvrager moet de documenten te ondertekenen en terug te keren één exemplaar naar de KVK. De aanvrager moet het collegegeld door de Raad van KVK goedgekeurd voor studies aan de KVK te betalen. De betaling procedure wordt bepaald door de studieovereenkomst tussen de student en de KVK. Nadat de aanvrager betaalt het collegegeld voor een jaar en procedurele kosten en stuurt kopieën van de respectievelijke postwissels aan de TRS, wordt de aanvrager worden toegelaten tot de KVK en de toelating wordt uitgevoerd door de volgorde van de directeur.

Een verzoek om bevestiging van de uitnodiging, een kopie van een paspoort, het adres van de plaats van: na ontvangst van een document ter ondersteuning van de betaling van het collegegeld en procedurele kosten, zal de TRS de student bemiddeling documenten die nodig zijn voor een visum (indien nodig) mailen residentie, een document ter ondersteuning van de betaling van de staat vergoeding voor de uitnodiging. Na ontvangst van het visum (indien nodig), zal de student komen om de KVK een week voor de aanpassing Week georganiseerd door het TRS en de verantwoordelijke afdeling.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,500 EUR
Locations
Litouwen - Klaipeda
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Litouwen - Klaipeda
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar