Professionele bachelor informatietechnologie voor duurzame ontwikkeling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Informatietechnologie voor duurzame ontwikkeling is een gebied binnen de discipline informatietechnologie. Oplossingen voor duurzame ontwikkeling zijn een belangrijk onderdeel voor de toekomstige ontwikkeling van samenlevingen die hand in hand gaan met slim beheer van hulpbronnen en het behoud van het milieu. Dit studieprogramma biedt kennis van informatietechnologieën met een focus op de duurzaamheid van gemaakte software- en hardware-oplossingen.

In dit programma leren studenten interdisciplinaire software-oplossingen te ontwerpen met kwaliteitsaspecten in gedachten tijdens het ontwerpproces.

Cursussen worden gegeven in speciaal ontworpen laboratoria die zich richten op softwareontwikkeling en kwaliteitsborging en studenten brengen een jaar stage door in grote, wereldwijd bekende IT-bedrijven, zoals Accenture, Tele2, Exigen Services, met opties om lid te worden en IT-start te creëren- ups of sluit je aan bij opkomende bedrijven.

Toelatingseisen

Aanvragers met een voltooide middelbare opleiding zijn toegelaten voor toelating tot het programma. Aanvragers moeten minimaal een "voldoende" cijfer voor wiskunde hebben, moeten een goede Engelse kennis kunnen presenteren (minimaal - ERK niveau B2, IELTS score 5,5, TOEFL score 520, TOEFL-iBT score 68) en moeten slagen voor een online toegangstest in computerwetenschappen.

Carrièremogelijkheden en verdere studies

Meestal afgestudeerden van dit programma werken als softwareontwikkelaars, systeemanalisten, ICT-projectmanagers en testers in internationale en binnenlandse ICT-bedrijven en overheidsinstanties. Afgestudeerden kunnen ook werken als IoT-hardware programmeurs, ontwikkelaars van e-commerce oplossingen, computer grafisch ontwerpers, etc.

Bachelor's degree geeft afgestudeerden het recht om verder te studeren in de masteropleiding volgens de programma-eisen in Letland of wereldwijd.

Waarom de Latvia University of Life Sciences and Technologies ?

Kwaliteitsborging - Volgens de QS EECA-ranglijst is LLU een van de beste universiteiten in Europa en Centraal-Azië en de beste life-science universiteit in Baltische staten. Bovendien heeft LLU een "Investment in Excellence" -standaard!

Wereldwijd erkende graden - Diplomasupplement erkend door de Europese Commissie. Afgestudeerden kunnen doorgaan met studeren of over de hele wereld werken.

Geavanceerde faciliteiten - Moderne laboratoriumapparatuur, comfortabele slaapzalen, studies in een uitstekend architectonisch monument - het Jelgava-paleis.

Voordelige geografische locatie - Grote Europese steden zijn gemakkelijk bereikbaar per bus, vliegtuig of veerboot.

Redelijke kosten - Wees slim en geef minder uit door te studeren aan LLU !

Veilige en groene omgeving - Een geweldige manier om de Letse cultuur te ervaren. Ondanks de verscheidenheid aan veel verschillende nationale en internationale evenementen, is Jelgava een zeer veilige stad voor iedereen.

Studies met toegevoegde waarde - Praktijk en op onderzoek gebaseerd onderwijs met nauwe banden met de arbeidsmarkt en het bedrijfsleven. Studenten verwerven multidisciplinaire kennis en verwerven internationale bekendheid met behulp van verschillende mobiliteitsprogramma's.

Studentenleven - Uitgebalanceerde studies en het culturele leven, een breed scala aan gratis sportactiviteiten. Doe internationale ervaring op door gebruik te maken van internationale uitwisselingsmogelijkheden!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are one of the largest HEI in Latvia that aims to promote intellectual potential, encourage young people to acquire higher academic and professional education, develop research and contribute to th ... Lees meer

We are one of the largest HEI in Latvia that aims to promote intellectual potential, encourage young people to acquire higher academic and professional education, develop research and contribute to the cultural development. LLU is multi-profiled and provides studies and research in Bio-sciences, Engineering-sciences and Social-sciences. Lees Minder