Professionele piloot

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Spannende vluchten. Panoramisch uitzicht. Avontuurlijke kansen. Het leven van een professionele piloot zit vol opwindende momenten, maar net als de eigenschappen van beweging kun je niet op een bepaald moment aankomen zonder van een ander te vertrekken. De bekroonde professionele pilotdiplomaoptie van de Kansas State Polytechnic is de perfecte plek om uw luchtvaartreis te beginnen. Ons curriculum voor vluchtuitvoering doet meer dan treinpiloten - studenten krijgen training die verder gaat dan de minimumvereisten van de Federal Aviation Administration (FAA), waardoor professionals worden gecreëerd die ervan overtuigd zijn dat ze onder alle omstandigheden kunnen vliegen, problemen oplossen en oplossen, ethische beslissingen nemen en de verwachtingen overtreffen de luchtvaartindustrie. Met de al lang bestaande geschiedenis van de graadoptie aan de universiteit, heeft K-State Polytechnic mensen die gepassioneerd zijn door luchtvaart omgevormd tot de beste piloten in de lucht.110095_Undergrad_UAS_Flight2.jpg

Bekijk real-time video van onze studenten en vlieginstructeurs terwijl ze vluchten uitvoeren op de privéhelling van de universiteit.

De professionele pilotdiplomaoptie van de Kansas State Polytechnic heeft elite-medewerkers en apparatuur om ervoor te zorgen dat studenten toponderwijs en training krijgen.

Ons personeel omvat meer Master Certified Aviation Instructors dan welk ander college of universiteit in het land. Een grote en actieve regionale luchthaven op slechts een steenworp afstand van het klaslokaal, een trainingsgebouw, een eigen oprit, drie hangers en meer dan 30 vliegtuigen - meestal gebouwd in de staat Kansas - zijn alle voorzieningen voor studenten. Faciliteiten omvatten ook een bank van vluchtsimulators met visuele displays en een full-time onderhoudspersoneel in de hanger.

K-State Polytechnic blijft de voorkeursleverancier voor professionele piloten. De meeste afgestudeerden worden piloten van de luchtvaartmaatschappij, piloten van bedrijven, militaire piloten of hebben een loopbaan met andere vliegtuigen. Met onze jarenlange geschiedenis aan de universiteit heeft de Kansas State Polytechnic talloze bedrijfsrelaties ontwikkeld en onderhouden, waardoor er een Pathway naar stages en carrières voor onze studenten.

Missie

De missie van het K-State Polytechnic Profession Pilot Program is om toekomstige luchtvaartleiders een kwalitatief hoogstaand luchtvaartonderwijs te bieden om hen voor te bereiden op een carrière als luchtvaartprofessional.110096_Undergrad_ProfessionalPilot8.jpg

Educatieve filosofie

Het programma volgt een holistische benadering om onze studenten voor te bereiden op een carrière als luchtvaartprofessional. Om goede leiders in ons vak te zijn, moeten afgestudeerden goed afgeronde individuen zijn die teamplayers zijn.

Programmadoelen

Het doel van het programma is om hoogopgeleide en bekwame afgestudeerden te produceren die bereid zijn om onmiddellijk te slagen in het hoger onderwijs, luchtvaartmaatschappij, zakelijke, militaire of educatieve omgevingen.

Doel van het programma

Het doel van het programma is om studenten leergerichte ervaringen te bieden in een omgeving die excellentie stimuleert en hen ertoe aanzet om te ontdekken en een leven lang te leren.

Programma Intent

De bedoeling van het programma is om afgestudeerden te produceren die:

 • Beschikken over de technische, interpersoonlijke vaardigheden en gepaste vluchtratings zoals beschreven door onze externe kiesdistricten.
 • Demonstreer hoge ethische normen.
 • Instappen afgestudeerden een uitzonderlijke veiligheidscultuur.
 • Zal effectief werken als leden van een team.
 • Beschikken over de probleemoplossende en kritisch denkvaardigheden die hen in staat stellen om nieuwe technologieën toe te passen.
 • Worden leiders van de luchtvaartgemeenschap

Educatieve doelstellingen

Professional Pilot slaagt twee tot vijf jaar na afstuderen moet met succes:

 • Pas hun technische en interpersoonlijke vaardigheden toe in luchtvaartmaatschappij-, bedrijfs-, militaire of onderwijsposities.
 • Demonstreer hun vermogen om mondeling en schriftelijk te communiceren.
 • Werk effectief met teamleden.
 • Blijf je professioneel ontwikkelen en zoek posities met meer verantwoordelijkheid.
 • Demonstreer professionele werkethiek en overschrijd de industriestandaarden in vliegvaardigheid.

Leerresultaten van studenten

Bij afstuderen kunnen studenten:

 1. Demonstreer het vermogen om met verschillende multidisciplinaire teams te werken. (Diversiteit)
 2. Demonstreer een wereldwijd perspectief op duurzame luchtvaartpraktijken. (Kennis)
 3. Kies ethische gedragscodes binnen de operationele omgeving. (Professionele integriteit)
 4. Demonstreer een levenslange toewijding aan persoonlijke uitmuntendheid door middel van service en permanente educatie. (Kennis)
 5. Het beoordelen van onveilige operationele omstandigheden binnen de luchtvaartomgeving. (Professionele integriteit)
 6. Evalueer de effectiviteit van mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. (Communicatie)
 7. Los technische problemen met betrekking tot de luchtvaartwerkplek op met behulp van wiskunde en wetenschap. (Deze SLO is facultatief en / of certificaatspecifiek; beoordeling van deze SLO wordt beschreven in het verkorte beoordelingsplan voor elke optie / certificaat beschikbaar op afdelingsniveau, het verkorte plan is alleen voor deze SLO). (Kritisch denken)110097_Undergrad_ProfessionalPilot4.jpg

academici

De professionele pilotoptie van de Kansas State University Polytechnic is FAA-reglement deel 141 goedgekeurd, waardoor studenten de commerciële piloottraining kunnen voltooien in slechts 190 uur in plaats van 250 uur. De training stelt studenten ook in staat zich te kwalificeren voor een Beperkt Luchtvaarttransport Certificaat (ATP) op 1.000 uur in plaats van 1500 - waardoor studenten eerder kunnen vliegen voor de luchtvaartmaatschappijen.

Na het behalen van hun eerste commerciële certificaat, hebben studenten de mogelijkheid om een ​​Certified Flight Instructor (CFI) -classificatie te behalen en kunnen ze deelnemen aan het Kansas State University Instructor-team. Velen voegen zich bij het team in het midden van hun junior jaar.

Onze faculteit bestaat uit ervaren piloten, militaire piloten, piloten, hoofdvlieginstructeurs, experts op het gebied van vliegveiligheid en andere gebieden, waardoor studenten ervaring hebben die essentieel is voor een succesvolle carrière in de luchtvaart.

Academische cursussen worden aangevuld door het vluchtcurriculum zodat studenten een volledig inzicht hebben in alle aspecten van luchtvaart en afgestudeerden die klaarstaan ​​om hun carrière in de luchtvaart te beginnen.

De lab-tijd die wordt weerspiegeld in de pilotcursussen is minimumtijden, de aanzienlijke tijdsbesteding is noodzakelijk voor de labs en vliegtraining. Dit programma vereist extra kosten boven het standaardonderwijs, boeken en benodigdheden.

Zie de curriculumhandleiding Professional Pilot Option (pdf) voor aanvullende informatie.

Careers

Verwacht wordt dat de komende 10 jaar de grootste hiring-boom zal zijn in de geschiedenis van de luchtvaartindustrie.

De luchtvaartindustrie staat op de rand van wat naar verwachting de grootste stijging van het aantal piloten in de geschiedenis zal zijn. Vliegtuigmaker Boeing heeft voorspeld dat er in 2029 466.650 meer commerciële piloten nodig zullen zijn - een gemiddelde van 23.300 nieuwe piloten per jaar. *

De huurstoot wordt gevoed door verschillende factoren:

• De snelle groei van reizen in Azië, dat op schema ligt als de grootste luchtreismarkt ter wereld.
• Een dreigende golf van pilootpensioneringen in de VS.
• Voorgestelde wijzigingen in regels die de tijd kunnen verlengen dat piloten moeten trainen, rusten en werken.
• En een toenemende vraag naar vliegreizen binnen de VS naarmate de economie verbetert. *

Kansas State Polytechnic studenten zijn zeer succesvol in het verkrijgen van een loopbaan in de luchtvaart. De meeste studenten beginnen hun luchtvaartcarrière na het afstuderen, met werk als vlieginstructeurs. Studenten hebben na hun afstuderen posities bekomen bij luchtvaartmaatschappijen zoals American, American Eagle, America West, Continental Express, Southwest, United en Vanguard.

Vanwege de 300-500 uur vereiste vliegervaring voor de meeste luchtvaartmaatschappijen, zullen de meeste studenten 2-3 jaar nodig hebben om de vereiste vliegtijd voor grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen te verzamelen. Een actieve vlieginstructeur kan ongeveer 1000 vlieguren per jaar verwerven.

Kansas State University heeft veel zakelijke relaties die overal in het land kansen op werk en stage bieden. Enkele van die industriële partnerschappen omvatten American Airlines, ASA, Mesaba Airlines, SeaPort Airlines, Hawker Beechraft, Cessna en Bombardier Learjet.

* USA Today. De vraag naar piloten van luchtvaartmaatschappijen zal stijgen . Juni 2011

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family!

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family! Lees Minder