Psychologie (bis)

Webster University Thailand Campus

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Psychologie (bis)

Webster University Thailand Campus

Programma beschrijving

De Bachelor of Arts (BA) in de psychologie is ontworpen om studenten te voorzien van een stichting in het gebied van de psychologie. Studenten krijgen een inzicht in de complexiteit en diversiteit van het menselijk gedrag en de psychologische theorieën en concepten die helpen verklaren van menselijk gedrag te krijgen. Bijgevolg kan de student die met succes hebben afgerond de mate in staat zijn om psychologische principes toepassen op een meer effectieve manager, supervisor, of opvoeder geworden. Daarnaast kunnen sommige studenten in staat zijn om een ​​verscheidenheid van carrière en graduate mogelijkheden binnen de psychologie, counseling en aanverwante gebieden (zoals verpleegkunde) na te streven. Studenten die afstuderen met een Bachelor of Arts (BA) in de psychologie moet een graduaat te streven voordat zij in staat zijn om professionele licentiestatus te verkrijgen. Studenten worden aangemoedigd om toelatingseisen controleren op eventuele post-graduate programma voorafgaand aan het beëindigen van hun BA op Webster in het geval ze nodig hebben om aanvullende cursussen te nemen.

Leerresultaten

Na afronding van het programma zullen de studenten in staat zijn om: - Beschrijf de belangrijkste concepten, theoretische perspectieven, empirische bevindingen, en historische trends in de psychologie.

  • Implementeren van het gebruik van kritisch en creatief denken, sceptisch onderzoek en, indien mogelijk, de wetenschappelijke benadering van problemen in verband met psychologie te onderzoeken.
  • Beschrijf de onderzoeksmethoden en statistische technieken die worden gebruikt in de psychologie.
  • Bespreek de factoren die bijdragen aan de diversiteit, multiculturalisme, en ongelijkheid in een internationale context.
  • Bespreek de beroepsmatige bezigheden beschikbaar in een verscheidenheid van instellingen, gezien hun psychologische kennis, vaardigheden en waarden.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Thailand - Cha-am, Phetchaburi
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Jan. 2019
Thailand - Cha-am, Phetchaburi
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school