Psychologie belangrijke

Western New England University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Psychologie belangrijke

Western New England University

Psychologie is de wetenschap van menselijke en andere dierlijke gedrag. Het is een gebied dat mensen vol mededogen en toewijding die bereid zijn om te ontdekken en op feiten gebaseerde procedures om individuele en het gedrag van problemen op te lossen in een breed scala van gebieden zoals familie dynamiek, leerstoornissen, school psychologie, sportpsychologie toepassing vereist, forensische psychologie, organisatiepsychologie, gezondheidspsychologie, verslaving, angststoornissen, depressie, en een verscheidenheid van andere klinische / begeleiding gebieden, waaronder een breed scala van stoornissen bij kinderen. De opleiding Psychologie bij Western New England University kunt u zich voorbereiden om een ​​verschil in onze samenleving te maken, een leven in een tijd, een systeem in een tijd, door het trainen van je in een verscheidenheid van empirisch ondersteunde klinische en / of onderzoeksvaardigheden.

Bio Med

Psychologie Curriculum

De psychologie belangrijkste is zeer flexibel en kunt u een aantal concentraties op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Een Bachelor of Arts in de psychologie bestaat uit een verscheidenheid keuzevakken naar andere delen van het leren verkennen. Een Bachelor of Science in de psychologie zal zwaarder concentreren op onderzoek in de grote zelf en zorgen voor extra wetenschap en psychologie onderzoek de mogelijkheden. Als het onderwijs is de carrière pad dat u wilt nastreven, kunnen basis- en secundair licentiestatus worden verkregen via de Psychologie grote, evenals een uitgebreide training in Behavior Analysis toegepast op het speciaal onderwijs. Psychologie is een fascinerend en breed terrein.

MyCatalog | Voeg deze pagina Print deze pagina Psychologie Major Psychologie is de wetenschappelijke studie van gedrag. Naast het helpen van studenten zichzelf en anderen te begrijpen, de onderzoeksresultaten van de psychologie hebben een brede toepassing op vele vakgebieden, van menselijke diensten aan de medische, industriële en educatieve instellingen. Binnen het belangrijkste is er flexibiliteit om cursussen die individuele carrière doelstellingen te voldoen, dwz Sport Psychologie, School Psychology, Forensische Psychologie, Gezondheidspsychologie, Organisatiepsychologie, Klinische Psychologie, Child Psychology, Neuropsychologie, Applied Behavior Analysis, speciaal onderwijs, Autisme, Cognitieve selecteert, ontwikkelingsstoornissen, Social, Gender, Conservation Psychologie, etc.

De afdeling Psychologie biedt studenten de mogelijkheid om ofwel de BA of de BS Degree ontvangen. De BS graad omvat alle van de eisen van de BA-graad, samen met een extra zes studiepunten van elke wetenschap natuurlijk, evenals een extra 12 studiepunten van het onderzoek cursussen in de psychologie (of een 18 credit combinatie van onderzoek cursussen in de psychologie en de wetenschap cursussen goedgekeurd door de afdelingsvoorzitter). Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een onderzoeksmethoden spoor moeten één of meer van onze geavanceerde onderzoek cursussen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Springfield, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates