Psychologie en management studies (B.Sc., in accreditatie)

University of Applied Management Studies in Mannheim

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Psychologie en management studies (B.Sc., in accreditatie)

University of Applied Management Studies in Mannheim

Met een zeer moderne vorm van zakelijke psychologie bestudeert al de nodige vaardigheden te worden verleend aan de gebieden van de menselijke hulpbronnen (bv. B. Human Resources Development), marketing (bijv. B. Werbepsychologie), corporate communicatie of marketing werk met succes.

Tegelijkertijd, het bedrijf psychologie aandacht vormt de basis voor een volgende Master of Arbeids-, Organisatie- en Business Psychologie bewijzen. Indien nodig biedt de HDWM samen met uw partners een extra contact studies (stage, een student en thesis, uit semester 4), alsmede een inleiding tot de masteropleidingen in de klinische psychologie, en dus zorgt voor een opleiding in de psychotherapie. De gearing van de business psychologie met modules van economie en management theorie ook mogelijk maken programma latere master in business administration of het management, zoals de masteropleiding "Business Management" aan de HDWM.

Collegegeld aan de School of Economics voor Management (HDWM) zijn uitzonderlijk laag voor een prive-universiteit. Ze bedragen tot 350 euro per maand voor studenten in de meeste gevallen. Wij zijn hier het hele land met een eigen, door de staat erkende universiteiten prijsleider en met een goede kwaliteit van het onderwijs, waarbij de accreditatie agentschap FIBAA in haar advies bevestigt. Hoe is dat mogelijk? Het geheim van het succes ligt in de speciale HDWM universiteit model. Dit is volgens de Raad Science een innovatieve "hybride tussen een klassieke universiteit en een dubbele universiteit". Concreet betekent dit dat de HDWM van partnerbedrijven wordt ondersteund met 350 euro per student per maand. Het bedrijf aldus verkregen gekwalificeerd jonge, die is voorzien op hun behoeften. Dit model gebruik met name middelgrote bedrijven in de regio Rijn-Neckar. De deelstaat Baden-Württemberg voegt nog eens 100 euro.

De psychologie en management studies en de inhoud ervan

Een team van zeer bekwame docenten uit de zakelijke praktijk vindt u een uitgebreide psychologische en economie kennis te geven en gebruik maken van de juiste professionele gedrag. In. 5 Semester, studenten kunnen een uitsparing in het veld personeel of marketing te kiezen, en legt zo een belangrijke basis voor het starten van een carrière. Begeleidende taaltraining en duurzame carrière seminars worden uitgevoerd met aansluitend individuele coaching. De scriptie kan worden geschreven, ofwel met een bedrijf of een eigen thema.

De Psychologie en Management Studies biedt een standaard vooruitzichten op een baan

De succesvolle afronding van de cursus biedt een goede basis voor een succesvolle carrière start in de volgende gebieden:

 • Bedrijf dat zich richt op het beheer van human resources, human resource development, organisatieontwikkeling
 • Handelsposities met adviesbureaus en HR-dienstverlener
 • Bedrijven die gespecialiseerd zijn in Marketing en Corporate Communications
 • Training als een master in de psychologie gericht economisch, werkgelegenheids- of organisatiepsychologie.

Voorbereiding voor graad klinische psychologie, economie of het management Typische beroepen van de afgestudeerden van B.Sc Psychology and Management een masteropleiding zijn:

 • Coaching, training en professionele ontwikkeling
 • selectie van personeel
 • personeelsontwikkeling
 • organisatieontwikkeling
 • management consultancy
 • marktonderzoek
 • marketing consulting
 • Distributie en Verkoop
 • Reclame, merkcommunicatie en PR
 • Universiteiten en onderzoeksinstellingen
Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
590 EUR
Locations
Duitsland - Mannheim, Baden-W├╝rttemberg
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates