Verdien je diploma psychologie aan de SWOSU

Psychologie is een van de meest populaire niet-gegradueerde opleidingen ter wereld. Dit is begrijpelijk omdat een graad in de psychologie studenten kansen biedt op persoonlijke groei en tegelijkertijd deuren opent naar een aantal interessante en uitdagende carrières. Bovendien geeft dit vakgebied studenten de kans om hun educatieve ervaringen en opleidingen aan te passen om zich te concentreren op specifieke gebieden die een beroep doen op specifieke interesses. Psychologiestudenten leren zowel over het gedrag van mensen en dieren als over hun mentale processen.

Nu toepassen

Aangeboden graden

De afdeling Psychologie van SWOSU biedt een niet-gegradueerde major, zes niet-gegradueerde minors, vier masterprogramma's op mastersniveau en een speciaal programma voor het LPC-curriculum. Deze programma's omvatten:

undergraduate

AFSTUDEREN

  • Master of Science in Community Counselling
  • Master of Science in School Psychology
  • Master of Education in School Psychometry
  • Master of Education in School Counselling
  • Speciaal programma Curriculum voor professionele counseling met licentie (LPC

Faculteit

De afdeling Psychologie bestaat uit 13 faculteiten met een brede opleiding en diverse specialiteiten en onderzoeksinteresses in de psychologie. Undergraduate klassen variëren in grootte van 12 tot 45 studenten en graduate klassen variëren van vijf tot 30 studenten. Een aantal van de faculteiten doet onderzoek met studenten (voornamelijk studenten) als onderzoeksassistent. De afdeling biedt tal van mogelijkheden voor studenten om te werken met docenten en hun leeftijdsgenoten en om buiten het klaslokaal te leren. De belangrijkste nadruk van de faculteit ligt op het onderwijzen en helpen van elke student om zijn of haar leerdoelen te bereiken.

Beurzen

Er zijn een aantal beurzen beschikbaar via de afdeling .

De afdeling sponsort een undergraduate en graduate psychologie clubs die zeer actief zijn in universitaire, maatschappelijke en sociale activiteiten. We sponsoren ook een Psi Chi- hoofdstuk, een nationale eregemeenschap in de psychologie.

Onderzoeksbelangen

De afdeling heeft actieve onderzoeksprogramma's in de sociale psychologie (vooroordelen en effecten van stereotypen in videospellen), vrouwenkwesties, kindgeletterdheid, kwesties van kindermishandeling en verwaarlozing, gezondheidspsychologie en loopbaanbegeleiding.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 6 andere vakken van Southwestern Oklahoma State University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019