Psychologie

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Psychologie

International Accelerator

psychologie

Studenten die geïnteresseerd zijn in een opleiding die een goed begrip van het menselijk gedrag benadrukt zou een grote in de psychologie te overwegen. Psychologie als een major / minor kan leiden tot een breed scala aan carrièremogelijkheden. Een opleiding die zich richt op principes gedrag is waardevol voor iedereen waarvan de toekomst gaat om interactie met anderen.

Psychologen hun loopbaan op gebieden zoals de klinische diensten, gezondheidszorg, bedrijfsleven, de industrie, het testen, onderwijs, onderzoek en gedragsonderzoek. Er zijn tal van carrièremogelijkheden voor studenten met een bachelor's degree in de psychologie, met name op het gebied van maatschappelijk werk, gezondheidszorg, bedrijfsleven, en human resources. Carrièremogelijkheden in een aantal specialisaties kan een master's degree vereisen, terwijl carrièremogelijkheden in anderen een doctoraat nodig. Daarom moeten de studenten de tijd nemen om hun eigen belangen, waarden en doelen in aanvulling op de functie-eisen en carrière mogelijkheden in hun gebied van belang te onderzoeken alvorens een educatieve reis in de psychologie.

De afdeling Psychologie biedt programma's die leiden tot de Bachelor of Arts met een Major in Psychology. Een student heeft de optie van het invullen van een generaal of Applied Psychology concentratie. Studenten kunnen afstuderen met departementale onderscheid in beide programma's. Beide concentraties studenten eisen een inleidende cursus in de psychologie, evenals cursussen in onderzoeksmethoden en statistiek.

De Algemene Psychologie concentratie is geschikt voor studenten die willen benadrukken de psychologie in het kader van een algemene vrije kunsten onderwijs. Deze concentratie biedt studenten met een sterke basis van kennis voor het begrip van de theorieën en wetenschappelijke methode van de psychologie. Veel studenten kiezen voor deze concentratie wanneer zij overwegen voortgezet hun opleiding buiten bachelorniveau, maar de studenten naar school gaan afstuderen van beide concentratie.

De Toegepaste Psychologie concentratie is ontworpen om een ​​student een kans om hands-on ervaring in het veld te krijgen geeft niet alleen een sterke basis in de basisvorming van de psychologie, maar ook. Studenten in de Toegepaste Psychologie concentratie neemt een extra 8 uren krediet zoals beschreven op de Toegepaste Psychologie Concentratie pagina.

Studenten kunnen afstuderen met Onderscheiding, High Distinction of Hoogste onderscheiding in zowel de Toegepaste of General concentraties. Studenten die overwegen het bijwonen van graduate school zou moeten overwegen na het programma voor het hoofdvak met Onderscheiding, High Distinction of Grootste Onderscheiding. Zie hieronder voor meer informatie.

BA met een Major in de psychologie

Majors in de psychologie moet een concentratie in beide General Psychology of Applied Psychology voltooien.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates