Rechts

Ibmec

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Rechts

Ibmec

De cursus

Graduation in Ibmec wet handelt over de wet in volle leerlingen aanmoedigen om de interconnectie tussen de verschillende vestigingen en ook de aansluiting op andere gebieden, zoals Economie en Internationale Betrekkingen werken. De student absorbeert de expertise die nodig is voor een juridische professional tegelijkertijd zij bereid is om te bespreken in de diepte alle realiteit die het omringt.

Ibmec stimuleert haar studenten om te verkennen in de praktijk het creëren van nieuwe concepten en ideeën waardoor het een veerkrachtig professionele en aanpasbaar aan verschillende segmenten. Vaardigheden zoals leiderschap en ondernemerschap worden gewerkt in de loop door middel van stages, uitbreidingsprojecten en een methodologie dat de leraar maakt, op een systematische manier, discussiëren over de toepassing van de wet.

Excellence gericht praktijkgerichte deel uit van het curriculum van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid Ibmec, met activiteiten in Legal Practice Center Evandro Lins e Silva. Via de gratis service voor mensen die niet over de financiële middelen om de gerechtskosten en advocaatkosten te betalen hebben, heeft de student contact op te nemen met de realiteit van de rechterlijke macht, het opstellen van processtukken, het bijwonen van partijen, het uitvoeren van forensische activiteiten en het bijwonen van hoorzittingen. Ondernemerschap en Internationalisering Centre - CIS, kunnen studenten werken in junior bedrijven uit de eerste helft en geniet van de internationale dekking door middel van overeenkomsten in meer dan 54 instellingen wereldwijd.

arbeidsmarkt

CARRIERE Openbare Ruimte JURIDISCHE Rechtspraak, Public Defender, Openbaar Ministerie (officier van justitie en openbaar ministerie van Justitie), juridisch advies, lokale overheden wet, de openbare bedrijven, naamloze vennootschappen, onder anderen.

ADVOCACY Advocacy bedrijven en advocatenkantoren die actief zijn in verschillende gebieden van het recht, zoals in de civiele, strafrechtelijke, administratieve, arbeid, intellectuele eigendom, internationale, etc.

DIPLOMATIE De competitie voor de toelating tot de diplomatieke dienst vereist uitgebreide kennis van de verschillende takken van de juridische kennis. Het verloop van de wet is dan ook één van de opties het meest geschikt zijn voor de vorming van de toekomstige diplomaat.

POLITIEKE LOOPBAAN De wet school biedt geïnteresseerd zijn in het nastreven van een politieke carrière meer kennis over de structuur van de staat, het overheidsbeleid en de werking van het wetgevingsproces, waardoor de vorming van beter in staat politici technische en sociaal, dat onder kan optreden de wetgevende of uitvoerende macht.

UNIVERSITEITEN professor en onderzoeker aan universiteiten en instituten juridisch onderwijs en onderzoek.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
4580 uur
Deeltijd
Price
Prijs
2,850 BRL
Fee: R $ 2,850.00
Locations
Braziliƫ - Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates