Reclame en marketing

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Reclame en marketing

Universidade de Sorocaba (UNISO)

De cursus Communicatie, belangrijk in de reclame, gericht op professionals en onderzoekers die handelen op een transformatieve manier in diverse hedendaagse communicatie scenario's, bereid te ontwerpen, produceren en reclamecampagnes en communicatie projecten uit te voeren voor de ontwikkeling en bevordering van het trainen producten en diensten.

Oefenveld

Professional in de reclame wordt getraind en gestimuleerd zowel de academische loopbaan als onderzoeker en docent, en voor het werk in verschillende gebieden van de reclame arbeidsmarkt, zoals: Service Planning, onderzoek, media, creatieve en productie. De reclame kan ook optreden in de sectoren marketing communicatie van de industriële organisaties, commerciële dienstverlening en in de media, maar ook handelen in diverse digitale communicatie systemen, zoals digitale tv, internet, mobiel systeem en mobiele systemen communicatie uitgezonden.

Differentiaal

Moedigt toekomstige professionals om de huidige uitdagingen op het gebied van marketing communicatie te voldoen. Content zoals klantenservice, marketing en e-commerce, strategische planning en digitale omgevingen technologieën toegepast op Advertising reageren op zowel de huidige verwachtingen van de professionele markt over de noodzaak van nieuwe plaatsingen om de kansen die zich aandienen. Ondersteund door laboratoria van nieuwe communicatietechnologieën, audiovisuele productie en fotografie, studenten ontwikkelen van projecten voor conventionele en digitale media (WEB, WEBTV en digitale TV).

Duur (betaling tijd):

Minimum: 8 semesters Maximaal: 12 semesters

Lestijden:

Ochtend en avond

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
8 - 12 semesters
Voltijd
Locations
Brazilië - Sorocaba, São Paulo
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Brazilië - Sorocaba, São Paulo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan