Reclame en marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De cursus Communicatie, belangrijk in de reclame, gericht op professionals en onderzoekers die handelen op een transformatieve manier in diverse hedendaagse communicatie scenario's, bereid te ontwerpen, produceren en reclamecampagnes en communicatie projecten uit te voeren voor de ontwikkeling en bevordering van het trainen producten en diensten.

Oefenveld

Professional in de reclame wordt getraind en gestimuleerd zowel de academische loopbaan als onderzoeker en docent, en voor het werk in verschillende gebieden van de reclame arbeidsmarkt, zoals: Service Planning, onderzoek, media, creatieve en productie. De reclame kan ook optreden in de sectoren marketing communicatie van de industriële organisaties, commerciële dienstverlening en in de media, maar ook handelen in diverse digitale communicatie systemen, zoals digitale tv, internet, mobiel systeem en mobiele systemen communicatie uitgezonden.

Differentiaal

Moedigt toekomstige professionals om de huidige uitdagingen op het gebied van marketing communicatie te voldoen. Content zoals klantenservice, marketing en e-commerce, strategische planning en digitale omgevingen technologieën toegepast op Advertising reageren op zowel de huidige verwachtingen van de professionele markt over de noodzaak van nieuwe plaatsingen om de kansen die zich aandienen. Ondersteund door laboratoria van nieuwe communicatietechnologieën, audiovisuele productie en fotografie, studenten ontwikkelen van projecten voor conventionele en digitale media (WEB, WEBTV en digitale TV).

Duur (betaling tijd):

Minimum: 8 semesters Maximaal: 12 semesters

Lestijden:

Ochtend en avond

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Universidade de Sorocaba - Uniso é uma Universidade comunitária, regional, não confessional, de qualidade, cuja primeira semente foi a Faculdade de Filosofia Ciências e Letras de Sorocaba, criada em ... Lees meer

A Universidade de Sorocaba - Uniso é uma Universidade comunitária, regional, não confessional, de qualidade, cuja primeira semente foi a Faculdade de Filosofia Ciências e Letras de Sorocaba, criada em 1951, que começou a funcionar efetivamente em 1954, com dois cursos: Pedagogia e Letras Neolatinas, e apenas 27 alunos. Lees Minder