Richting administratie

University of Applied Sciences in Wałcz

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Richting administratie

University of Applied Sciences in Wałcz

richting van de Administratie

Het fundamentele uitgangspunt van de studie Administration is een synergie van kennis, vaardigheden en competenties vanuit verschillende disciplines, en die nodig zijn om een ​​actieve rol van de professionele en maatschappelijk werk in de structuren van de lokale overheid en de overheid structuren die te maken en het ondernemerschap stimuleren en sociale activiteit te spelen, evenals het uitvoeren van taken voor de bescherming van de veiligheid en openbare orde.

Specialties draaien tijdens de studie:

  • lokaal bestuur
  • security Administration

Beschikbaar in afwisselende training (gratis college dubbele versies middag en zaterdag).

Studenten en afgestudeerden van alle majors hebben de mogelijkheid om een ​​lesbevoegdheid te verkrijgen, recht het onderwijs in de scholen van alle soorten, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Profiel van de afgestudeerde

Administration afgestudeerd verwerft kennis en vaardigheden op het gebied van de sociale wetenschappen, in het bijzonder de wetenschap van de administratie en juridische wetenschappen, die hem de professionele voorbereiding om te werken in de structuren van het lokale bestuur en de overheid lokaal en regionaal niveau te geven.

Afronding van de administratie is de juiste manier te verwerven, of aan te vullen, kennis en vaardigheden voor mensen die van plan zijn of al hun professionele leven verbonden met de instanties die het uitvoeren van taken met betrekking tot de bescherming van de openbare orde en veiligheid (politie, hulpdiensten, militaire politie en anderen). Hiermee kunt u een adequate voorbereiding van zowel de jongeren en de mensen te krijgen op de leeftijd van 26 die willen om te scholen in de richting van administratief werk (bv. als gevolg van de afronding van de militaire dienst of het werk in de andere geüniformeerde diensten).

In deze richting ook het verkrijgen van de bevoegdheid ten aanzien van de dagelijkse praktijk van de veiligheid en de openbare orde, evenals de kwestie van de staten van nood te waarborgen, in het bijzonder de crisisbeheersing en risicopreventie van lokaal en regionaal niveau.

Dankzij de kennis en vaardigheden van de afgestudeerden behaalde een diploma in Administratie kan de werkgelegenheid te krijgen in de volgende instellingen:

  • de publieke sector (leger, politie, hulpdiensten, militaire politie);
  • stadskantoor, provincie en provinciale en ondergeschikte eenheden;
  • stichtingen, verenigingen, sociale economie entiteiten.
Deze school biedt programma's in:
  • Pools
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Polen - Wałcz, Woiwodschap West-Pommeren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates