Richting van het management en de productie, engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Richting van de Management and Production Engineering

In de huidige arbeidsmarkt was er behoefte aan personeel met de nieuwe normen van de technische vaardigheden. Ons instituut, in antwoord op de vraag van de arbeidsmarkt, onderwijs professionals uit het beheer en de productie-engineering. Kennis van het management is niet langer voldoende. Bedrijven hebben mensen nodig die het onderwijs te combineren probleemoplossende met kennis van de gehele productiecyclus van het product of diensten. Werkgevers zijn op zoek naar personeel weet de specifieke kenmerken van een bepaalde bedrijfstak, geletterd analyseren informatiebronnen, om de problemen op het gebied van de productie-technologie op te lossen. Onze afgestudeerden zijn mensen met de mogelijkheid om de problemen van het beheer en de productie-engineering op te lossen met behulp van de computer-systemen.

We leiden toekomstige werknemers, die in staat zijn aan de moderne kennis en technische vaardigheden te combineren met managementvaardigheden. Onze richting behoort tot de groep van de studies in het bijzonder wenselijk op de arbeidsmarkt. Ingenieursdiploma management en engineering productie geeft de mogelijkheid om snel het nemen van een baan na het afstuderen, omdat de werkgevers moeten professionals op dit gebied.

Specialties draaien tijdens de studie:

 • Beheer van geautomatiseerde productiesystemen
 • industriële logistiek
 • Organisatie van het vervoer, traffic engineering

Beschikbaar in afwisselende training (gratis college dubbele versies middag en zaterdag). Mogelijke erkenning van eerdere prestaties, leerresultaten (samentelling professionele ervaring en opleiding opgedaan buiten de universiteit op grond van studies).

Studenten en afgestudeerden van alle majors hebben de mogelijkheid om een ​​lesbevoegdheid te verkrijgen, recht het onderwijs in de scholen van alle soorten, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Profiel van de afgestudeerde

Een afgestudeerde van de directie en Production Engineering is bereid om:

 • beheer van de productieprocessen in de geselecteerde technische producten;
 • organisatie en het beheer van personeel;
 • coördineert de werkzaamheden teams;
 • deel te nemen aan de voltooiing en uitvoering van onderzoek en ontwikkeling op het gebied van technologische en organisatorische innovaties;
 • deel te nemen aan het werk aan de technische en organisatorische advisering op het geselecteerde gebied van de productie-engineering.

Een afgestudeerde van de Production Engineering and Management heeft de mogelijkheid om:

 • associëren technische problemen met de economische;
 • goede voorbereiding en organisatie van het productieproces met de beoordeling van de economische prestaties;
 • het gebruik van informatica;
 • bouw en exploitatie van complexe beslissingsondersteunende systemen in ondernemingen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

WSZ in Wa?cz has been developing dynamically from the very start and, despite its "young age", has become a leading higher education institution in the region. Our staff members come from renowned uni ... Lees meer

WSZ in Wa?cz has been developing dynamically from the very start and, despite its "young age", has become a leading higher education institution in the region. Our staff members come from renowned universities and colleges from all around Poland. The college is located in two building complexes; a neo-gothic building from the beginning of the 20th century, and former army barracks spread over an area of 4,6586 hectares. The rector's office, other authorities' offices and administrative offices, as well as the computer lab, some lecture rooms and the aula are located in the historic, neo-gothic building. Most of the regular classes and lectures are held in the former army barracks, which have been modernized and adapted for teaching purposes. The class and lecture rooms are of high standard and are equipped with high quality multimedia facilities. As the quality of teaching is a priority at PWSZ in Wa?cz, labs and classes are taught in small groups and with the use of modern techniques. Lees Minder