Room concept en ontwerp (BA)

AMD Akademie Mode & Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Room concept en ontwerp (BA)

AMD Akademie Mode & Design

Ontwerp ruimten en maken - uiteraard ruimte concept en het design (BA) is interdisciplinair en biedt architectonische en design-georiënteerde vaardigheden. Het ontwerp, het ontwerp en de planning van de ruimte in het middelpunt van de belangstelling. Word ontwerper en interieurontwerper. Deze hands-on cursus leert ontwerpen artistieke en analytische methoden gebaseerd zijn op handmatige en digitale ontwerpprocessen. Individuele begeleiding en het bevorderen van persoonlijke vaardigheden - in modern ingericht werkgebieden u werkt op scripties en projecten voor culturele instellingen, ontwerpbureaus en samenwerkingspartners.

vooruitzichten op een baan

De cursusruimte concept en ontwerp (BA) een verschillende werkterreinen in het gebied van interieur object en event design, communicatie en productie vanwege de interdisciplinaire interpretatie. Werkt u in design, interieur en architectenbureaus en design publieke en private ruimten in het gebied winkels, tentoonstellingen, beurzen, hotels, woningen en kantoren. In een ontwerpbureau ontwerp en design in de disciplines van de tentoonstelling, beurs en event planning en communicatie. In handel en industrie ontwerp op het gebied van meubilair, object en product. De ruimtelijke staging omvat film, set en trap (tijdelijke constructies).

toelatingseisen

De volgende vermelding eisen moet worden voldaan voor een bachelordiploma aan de Faculteit van Design van de Universiteit Fresenius:

  • Algemeen universiteit of
  • Technische universiteit, of
  • Vakspecifieke toelating tot de universiteit, of
  • Master's certificaat.
  • Vul onze selectie

Een overeenkomstige van een toelating tot de universiteit kwalificatie ook wie heeft met succes een succesvolle universitair diploma of een geaccrediteerde undergraduate opleiding aan een staat of door de staat erkende coöperatieve onderwijs, zonder dat naar de universiteit te gaan.

Een overeenkomstige van vakgerichte hogere diploma's is ook die fundamentele studies afgerond in een hogeschool opleiding, een getrapte programma aan een universiteit of een vergelijkbare fase van de studie.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits


Laatst bijgewerkt op February 17, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
675 EUR
per maand.
Locations
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan