Schoonheidsspecialiste

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kosmetiek is een nieuwe gezamenlijke studie programma, uitgevoerd in het Engels, samen met de Academie van cosmetica en de gezondheidszorg in Warschau (In het Pools Wyższa Szkoła zawodowa Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia w Warszawie, hierna - WSZKiPZ). Deze Poolse Academie heeft veel ervaring in de opleiding hoogopgeleide specialisten in schoonheid therapie opgelopen; het heeft een bijzonder hoog gekwalificeerd wetenschappelijk personeel en loopt productieve wetenschappelijke activiteiten.

Activiteiten Een schoonheidsspecialist dekken niet alleen een schoonheid "management." Een schoonheidsspecialist is ook een kunstenaar in zijn / haar beroep, die biedt een scala aan creatieve oplossingen voor een klant. Het duurt meer dan een talent voor een beauty expert om een ​​succes te trekken. Cosmeticaspecialisten moet kennis op verschillende zakelijke gebieden, waaronder communicatie, menselijke relaties en marketing ondersteuning. Dat alles wordt alleen bereikt als de beauty-industrie wordt geleid door gekwalificeerde en deskundige professionals. Dergelijke professionals worden bereid in de Gemengde Opleiding Cosmetologie. De toekomst schoonheidsspecialisten zullen tools en technieken om een ​​gezond gezicht en lichaam huid te behouden, voor de huid en het lichaam gebreken te elimineren, om aantrekkelijke kenmerken van het gezicht te benadrukken, om het gewenste beeld vorm te geven, door het gebruik van de nieuwste technologieën in cosmetische procedures te ontwikkelen.

Studie modules

In de International School of Law and Business:

Chemie, Biofysica, biologie, anatomie, fysiologie, biochemie, volksgezondheid, Microbiologie, Immunologie en Allergologie, Farmacologie en Toxicologie, algemene geneeskunde en Pathofysiologie, Basics of Management, Marketing Services, Medisch toerisme, Natuurlijke cosmetica, Nutritional Biologie, etc.

In de Academie van cosmetica en de gezondheidszorg in Warschau:

Theorie en praktijk in cosmetica, cosmetica en cosmetische ingrediënten, Dermatologie, parfum, Huid en haar fysiologie, Cosmeticology, make-up en esthetiek, Basics van Esthetische Geneeskunde, professionele buitenlandse taal, Hair Care, Cosmetic Formulieren, etc.

Stage

Stage in echte bedrijven

U krijgt praktische trainingen en laatste stage van 20 weken duurden in het Litouws en Poolse schoonheid studio, esthetische cosmetische klinieken, schoonheidssalons, spa's, schoonheidssalons, film en foto's, beauty winkels en andere bedrijven in cosmetica gebied, cosmetische productiebedrijven implementeren , enzovoort.

De school werkt samen met Vilnius Kamer van Koophandel, Industrie en Ambachten, Vereniging van de Litouwse handel ondernemingen, Quality Management Association, de Nationale Vereniging van creatieve en culturele industrieën, de Litouwse Vereniging van communicatiebureaus KOMAA, die ISLB studenten te helpen bij het vinden van een plek voor de stage en , later, worden vaak een werkplaats voor studenten van ISLB.

Internationale diploma's

Competenties

Een afgestudeerde van het programma zal een gezamenlijke schoonheidsspecialist professionele bachelor's degree, die het niveau VI kwalificatie voldoet onder de Litouwse kwalificatiekader en niveau 6 onder het worden toegekend Europees kwalificatiekader.

Doel van het gezamenlijk Opleiding Cosmetology - Een hoog gekwalificeerde creatieve en maatschappelijk verantwoord schoonheidsspecialist die in staat is om professioneel en zelfstandig bieden verschillende types van Cosmetische diensten, gelden de nieuwste moderne Cosmetische gereedschap, apparatuur en materialen, staat het organiseren van een bedrijf in cosmetica gebied bereiden, sterk, creatief, en kritisch denken, voortdurend op zoek naar persoonlijke en professionele groei door middel van een leven lang leren.

Carrière

Na voltooiing van de Gezamenlijke Opleiding Cosmetology, Afgestudeerden zal over voldoende vaardigheden om te werken in schoonheid studio, esthetische cosmetische klinieken, schoonheidssalons, spa's, schoonheidssalons, beauty winkels en andere organisaties in de beauty-industrie, film en foto's. Na beoordeling van de mogelijkheden voor de ontwikkeling van een familie medische instelling in Litouwen, kan therapeutische cosmetica salons in de eerstelijns gezondheidszorg centra worden vastgesteld. Afgestudeerden zullen in staat zijn om hun eigen therapeutische cosmetica salons gevonden, bezighouden met gezondheid toerisme, en bijdragen aan de versterking van de export Litouwse diensten.

Afgestudeerden van het gezamenlijk programma zal ook de mogelijkheid hebben om hun studie voort te zetten in de geneeskunde en gezondheid studie gebied van Master's degree. Een tweede cyclus opleiding - Cosmetologie - wordt uitgevoerd in WSZKiPZ. Aankomende tweede cyclus opleidingen in Litouwen: Physical Activity en Public Health (kwalificatie mate worden toegekend / beroepskwalificatie - Master of Public Health) in het Litouws Sports University; Revalidatie (kwalificatie mate worden toegekend / beroepskwalificatie - een kinesitherapeut of ergotherapeut, Master in de revalidatiewetenschappen) in Vilnius University; Nursing (kwalificatie mate worden toegekend / beroepskwalificatie - een algemene praktijk verpleegkundige, Master in de verpleegkunde) in Vilnius University; Adapted Physical Activity (kwalificatie mate worden toegekend / beroepskwalificatie - Master of Adapted Physical Activity, Master in de revalidatiewetenschappen) in het Litouws Sports University; en beheer van de Volksgezondheid (kwalificatie mate worden toegekend / beroepskwalificatie - Master of Public Health) in het Litouws University of Health Sciences.

Laatst bijgewerkt op May 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

ISLB offers contemporary undergraduate degree programmes which allow students to develop knowledge, abilities and attitudes required in the global labour market and essential to cope in the wider worl ... Lees meer

ISLB offers contemporary undergraduate degree programmes which allow students to develop knowledge, abilities and attitudes required in the global labour market and essential to cope in the wider world in the future. The educational process is tailored towards practice-oriented studies and professional training which comprise collaborative and experiential teaching and learning methods as a reflection of the student-centred approach. Lees Minder