Secundair Onderwijs: Muziek Of Welsh 11-16 (leidend Tot Gekwalificeerde Leraar-status) - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Secundair Onderwijs: Muziek Of Welsh 11-16 (leidend Tot Gekwalificeerde Leraar-status) - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Dit programma is ontworpen om competent en vol vertrouwen het voortgezet onderwijs of Music of Welsh produceren als tweede taal. Vakinhoudelijke kennis wordt geleverd in parallel met het onderwijs studies en studenten in staat zijn om alle academische werk in de school context te plaatsen door middel van regulier onderwijs stages zullen zijn. Het algemene doel van het programma is om nieuwe Welsh and Music secundaire leraren die kunnen bijdragen tot de verhoging van de normen in de scholen door zich in een hoge kwaliteit en effectief onderwijs te trainen.

Het programma stelt studenten in staat om effectieve leerkrachten in gespecialiseerde curriculum gebieden worden door het ontwikkelen van: - de juiste vakinhoudelijke kennis en inzicht; - De vaardigheden van de planning en het beheer van de klasse en een scala aan leerstrategieën en vaardigheid die passen bij de leeftijd, het vermogen en de mate van verwezenlijking van de pupil (11-16); - Leerlingen 'actieve participatie en plezier in hun werk en ervoor te zorgen dat ze waarneembare vooruitgang, met name door middel van de beoordeling, registratie en rapportage van de procedures; - Persoonlijke en professionele kwaliteiten, die zal helpen om de studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in hun gekozen beroep; - Een kritisch inzicht in het curriculum en didactiek, deze te koppelen aan Opleiding vakspecifieke kennis; - Inzicht in een reeks van vakoverschrijdende thema's, de waarden en veronderstellingen die hen en hun toepassing in de school en in de klas praktijk onderbouwen; - Een goed begrip van de leerlingen op school, hun overeenkomsten en verschillen, met name in termen van hun behoeften, hun gedrag, rijping en opleidingsniveaus - het vermogen om kritisch te reflecteren over de te bereiken en vooruitgang in Cardiff Met-gebaseerde contexten en de school op basis van ervaringen en Gebruik deze vaardigheden om hun praktijk te verbeteren;

Het programma bereikt deze doelstellingen door de invoering van een programma structuur met een geïntegreerd patroon van school en Cardiff Met-gebaseerde werk dat de wettelijke vereisten kan worden voldaan aan.

Cursus Inhoud

Studenten zullen in partnerschap Scholen worden geplaatst in de Zuid-Wales. Het eerste jaar zal thematische studies, onderwijs-modules en een observatie plaatsing op school bevatten. Jaar 2 en 3 zal vervolgens ontwikkelen vakkennis, pedagogiek en onderwijs. Beide jaren zal een blok plaatsing, waarbij observatie van goede praktijken, team onderwijs en het lesgeven zal inhouden. Studenten zullen het programma voorzien van de vaardigheden te laten inspelen op huidige en toekomstige uitdagingen in het onderwijs en reflective practitioners worden. Het programma is gebaseerd op het curriculum van 11-16 (tot GCSE), en voldoet aan de behoeften van de leerkrachten op deze leeftijd-bereik in de secundaire sector.

Onderwijscentrum

Methoden van levering zijn hoorcollege ondersteund door tutorials, seminars, workshops, practica, studenten onder leiding van seminars, gastsprekers, studiereizen en blended learning. De virtuele leeromgeving, Blackboard (Bb) wordt ook gebruikt als een leerproces en leermiddel. Dictaten, seminar informatie, presentaties en website links worden ter beschikking gesteld op de belangrijkste punten voor de studenten om toegang te krijgen. Daarnaast wordt de algemene wetenschappelijke informatie regelmatig geplaatst op Bb, waardoor studenten toegang tot aanvullende informatie en communiceren met docenten / medestudenten. Prikborden worden gebruikt om communicatiemiddelen on-line discussie gericht op geïdentificeerde onderwijskwesties tussen studenten te vergemakkelijken en aan te moedigen.

Een passende verscheidenheid van onderwijs / leermethoden zijn zorgvuldig geselecteerd om een ​​uitdagende en verrijkende leerervaring bieden. Deze methoden zijn ontworpen om de ontwikkeling van de student vakinhoudelijke kennis en deskundigheid met betrekking tot de professionele en curriculum kennis te vergemakkelijken. Studenten worden aangemoedigd om zelfstandig leren te ondernemen in alle modules, dus vullen en te consolideren kennis en begrip van het onderwerp, pedagogiek en pedagogische vraagstukken. Er zijn regelmatig mogelijkheden in het hele programma voor studenten om hun persoonlijke vooruitgang het nemen van verantwoordelijkheid voor de planning en uitvoering van hun eigen leerproces beoordelen.

Aanslag

Leerresultaten worden beoordeeld in modules door middel van een verscheidenheid van methoden, met inbegrip van de examens, programma-werk, essays, presentaties, geëvalueerd practica / orals. Veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van een breed scala aan vaardigheden afgestemd op de individuele traject onderwerpen. Een verscheidenheid van assessment technieken worden gebruikt door het programma, en wordt aandacht besteed aan programma-ontwerp om ervoor te zorgen dat de beoordeling van de werklast is realistisch en hanteerbaar in beide routes voor alle studenten. Opdrachten worden niet alleen gebruikt om de voortgang van het programma, maar ook als een hulpmiddel waardoor leerlingen ontwikkelen inzicht in het proces van uitvoering en evaluatie in het onderwijs te evalueren.

Inzetbaarheid & Carrière

Afgestudeerden van de cursus zal worden geregistreerd voor Qualified Teacher Status (QTS) waardoor de toegang tot het beroep van leraar in het middelbaar onderwijs. Afgestudeerden van deze cursus hebben een sterke carrièremogelijkheden in hun gekozen onderwerp in de secundaire sector.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
2 - 3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)