Sociologie

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Sociologie

International Accelerator

Bachelor of Arts in de sociologie

Mensen zijn inherent sociaal-niet overleven zonder interactie met elkaar. Elke dag communiceren met familie, vrienden, gezagsdragers, en vreemden. Sociologen onderzoeken de omstandigheden rond dit menselijk gedrag en sociale interactie, met bijzondere aandacht voor groepen, netwerken, maatschappelijke instellingen, en sociale veranderingen.

Een BA in de sociologie geeft studenten een goed begrip van deze sociale contexten en helpt hen vaardigheden te ontwikkelen in mondelinge en schriftelijke communicatie, kritisch denken, en onderzoek. Omdat de sociologie programma faculteit Auburn is gespecialiseerd in gebieden zoals criminologie, sociologie van de gezondheid en de geestelijke gezondheidszorg, de sociale psychologie, en familie studies, studenten mogelijkheden voor stages en hands-on onderzoekservaring. Het programma biedt cursussen op de studie van organisaties, crimineel en afwijkend gedrag, sociaal-psychologische processen, het gezinsleven, juridische instellingen, medische systemen, interculturele studies, populatiedynamiek van de mens, en internationale ontwikkeling.

De sociologie curriculum is voorzien van twee concentratiegebieden: Organisaties & ongelijkheid en criminaliteit en afwijkend gedrag. Beide gebieden benadrukken fundamenteel onderzoek en analytische vaardigheden die leerlingen voor te bereiden op een breed scala van banen in de rechtshandhaving, onderwijs, overheid, sociale diensten, het bedrijfsleven en onderzoek management. Met de kennis van het menselijk gedrag en maatschappelijke veranderingen, kan sociologie afgestudeerden zorgvuldig te betrekken en met succes bij te dragen aan de wereld om hen heen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates