Sociologie

Keuka College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Sociologie

Keuka College

De sociologie programma benadrukt zowel traditionele vrije kunsten en carrière onderwijs door middel van een algemene sociologie belangrijk, een sociologie major met een concentratie in de criminologie, sociologie en een minor. Het programma biedt u een inzicht in de sociale relaties door middel van stabiliteit en verandering, alsmede conflicten en samenwerking tussen personen, groepen, organisaties en gemeenschappen.

Socio

De belangrijkste is ontworpen om onafhankelijke denkers te maken met een duidelijk inzicht in real-life situaties en het vermogen om kennis toe te passen aan het terugdringen en het oplossen van maatschappelijke problemen. Veldperiode stages zijn een belangrijk onderdeel van de sociologie programma. Carrièremogelijkheden zijn verkrijgbaar in vrijwel elke roeping die inhoudt dat het werken met mensen, waaronder jeugd, sociale planning en beleid, personeelsbeleid, publieke en industriële relaties, reclassering, rechtshandhaving, de gemeenschap actie, en sociaal onderzoek.

Het programma bereidt u ook voor graduate studie in de sociologie en dergelijke aanverwante terreinen als counseling, administratie, recht, toegepast sociaal onderzoek en maatschappelijk werk. De sociologie belangrijke kan worden aangevuld met ofwel een algemeen grote of een concentratie in de criminologie.

Door afstuderen dag, zult u hebben verworven om 560 uren van hands-on, echte wereld ervaring door middel van veldwerk, en Gebied Periode. Onze veldwerk eisen zal u kansen om directe toepassing van de sociologie te oefenen op verschillende sites, waaronder sociale dienst, de geestelijke gezondheid en strafrechtelijke instanties.

Veldwerk

Door afstuderen dag, zult u hebben verworven om 560 uren van hands-on, echte wereld ervaring door veldwerk en Keuka College's Field periode. Onze veldwerk eisen zal u met kansen om directe toepassing van de sociologie te oefenen op diverse sites - waaronder instanties op het gebied van de sociale dienst, de geestelijke gezondheidszorg en strafrecht.

Keuka College's nodig stageprogramma, Field periode, is een geweldige manier om je te verdiepen en de verbindingen tussen de klas leren en hands-on ervaring te verfijnen, carrièremogelijkheden te verkennen, en krijgen professionele ervaring. Elk jaar ben je verantwoordelijk voor het invullen van een vier weken durende Field periode, die gaat 140 uur hands-on ervaring in de echte wereld. Je wordt aangemoedigd om deze gebied Perioden in de instellingen die betrekking hebben op uw persoonlijke en professionele belangen te voltooien. En door succesvolle afronding van uw veldwerk, vindt u belangrijke professionele netwerken te ontwikkelen en kansen te creëren voor permanente posities aan het einde van uw afstuderen eisen.

Sociologie programma Leren Doelen

  • Doel 1: begrip voor de rol van de sociologie in het bijdragen aan ons begrip van de sociale werkelijkheid.
  • Doel 2: Begrijpt sociologische theorieën en hun toepassing op de hedendaagse maatschappelijke vraagstukken.
  • Doel 3: begrijpt hoe de sociale structuur en cultuur te bedienen.
  • Doel 4: Ontwikkeld onderzoek vaardigheden die kunnen worden gebruikt voor het verwerven van kennis, adviezen en ondersteuning van de conclusies.
  • Doel 5: In staat om kritisch te denken en analytisch om beslissingen te nemen en sociale problemen op te lossen.
  • Doel 6: Ontwikkeld effectieve communicatie vaardigheden.
  • Doel 7: Ontwikkeld professionele socialisatie en planning vaardigheden, zodat de student is vertrouwd met de normen in aanverwante gebieden en kan carrière mogelijkheden en kansen op werk te identificeren, evenals deze te evalueren in relatie tot zijn / haar eigen ervaringen, waarden, kennis en persoonlijke doelen .
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Keuka Park, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates