Sound Design BA / BSc (Hons)

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Sound Design BA / BSc (Hons)

London South Bank University

Overzicht

"Top 3 London Uni voor evaluatie en terugkoppeling - Muziek en geluid"

Nationale Studenten Enquête 2015

Dit praktisch gerichte cursus kunt u een BA (Hons) of BSc diploma, afhankelijk van de opties die in jaar 2 en 3 te bereiken; volgt een creatief ontwerp BA route of een technische programmering voor synthese BSc route.

De BA / BSc (Hons) Sound Design is gericht op het leveren van creatieve geluid en muziek productie vaardigheden die relevant zijn voor de snel veranderende creatieve industrie. Je zult op projecten in verschillende disciplines werken, zoals digitale muziek productie, studio-opname, en sound design voor film en games, en inzicht te krijgen in de verschillende praktijken in de sector. Je wordt geleerd hoe ze opnemen, bewerken en verwerken van geluid met een combinatie van analoge en digitale technieken, met de nadruk op cutting edge media praktijken. Tijdens de cursus zult u gaan met concepten en onderzoeks vaardigheden met betrekking tot het gebied van muziek, geluid en hun toepassing in de echte wereld context, zodat u aan onderzoek en duidelijk articuleren uw ideeën.

"Praktische vaardigheden die ik ontwikkeld op mijn cursus hebben me een solide basis om op te bouwen voor de toekomst gegeven. De docenten moedigde me buiten mijn comfort zone te werken en het resultaat is dat ik de vaardigheden, zelfvertrouwen en de flexibiliteit om te gaan met alles wat nodig is van mij als een professionele sound designer ".

Nate Gallardo, BA (Hons) Sound Design (2013)

Het docententeam bestaat uit internationaal erkende professionals uit de industrie en academici met commerciële en onderzoekservaring op relevante gebieden, waaronder muziekproductie en performance, film en game-audio, en post-productie. Medewerkers werken met studenten om experimenten aan te moedigen en samenwerkingsmogelijkheden met partners uit de industrie en aanverwante media productie cursussen over de universiteit te ontwikkelen.

Op de voltooiing van de cursus, zul je afstuderen met een industrie relevante portfolio van het werk dat uw expertise hoogtepunten in creatieve geluid en muziek productie praktijken, die u zal voorzien van een concurrentievoordeel in de wereld van het werk.

Als u meer geïnteresseerd in visual design onze BA (Hons) Digital Design zal uw vaardigheden te ontwikkelen in animatie, app ontwikkeling, interactieve media of grafische vormgeving.

Voor 2015 binnenkomst deze cursus eerder was getiteld Muziek en Sonic Media.

"De creatieve industrie is de moeite waard 8 miljoen £ een uur om de Britse economie".

Department for Media, Cultuur en Sport, (2014)

Modules

Je wordt beoordeeld door ervaren docenten en docenten die hun onderwijs combineren met professionele betrokkenheid bij diverse audio-gerelateerde contexten. Uw praktische werk zal worden ondersteund door een team van technische Demonstranten en onze middelen te gebruiken in het Keyworth Arts and Media Centre. Je hebt toegang tot klinken opname apparatuur, editing suites, voice-over stands en speciale audio onderwijsruimten. Alle kamers zijn uitgerust met high-spec computers ondersteunen cutting-edge geluid en muziek software.

Jaar 1

 • Field recording
 • Klanksynthese
 • Monster en volgorde
 • Convergerende media-frameworks
 • Geluid aan de foto
 • Geluid in context

Jaar 2

 • Game sound design
 • Muziek, beeld en tekst
 • Geluid op film
 • Studio productie
 • Collaborative praktijken
 • Onderzoeken Sound Design

Jaar 3

 • Beroepspraktijk: geluid en muziek
 • Onderzoeksproject (muziek en geluid)
 • Geluid en muziek: groot project

"De modules waren de juiste mix van theorie en praktische ervaring die een essentieel onderdeel van mijn beslissing was. De kans om te leren van gerespecteerde sprekers was ook erg belangrijk, zo werd met behulp van faciliteiten die ik zou worden verwacht om te begrijpen in de industrie ".

Nate Gallardo, BA (Hons) Sound Design (2013)

Inzetbaarheid

Deze cursus is ideaal voor een loopbaan in de creatieve industrie waar uw expertise in geluid en muziek productie praktijken zijn essentieel in sound design, op locatie, in de studio en op film, game geluid en muziek design. Studenten gaan naar muziek producenten en onderzoekers te zijn.

Gaat solo Recent afgestudeerden zijn gegaan om te werken in veel verschillende gebieden van de industrie, ook voor bedrijven zoals:

 • Massive Music
 • Ninja Tune
 • PPL
 • My House Music

Veel studenten hebben zich ook gevestigd als professionele freelance sound designers.

Postdoctorale studie

Als u overstapt van deze cursus bent u in staat om een ​​aanvraag voor verder onderzoek op postdoctoraal niveau. Onze afgestudeerden doorgaans doorstromen naar verdere studie in een reeks van geluid en muziek productie gebieden, evenals ondernemerschap, bij MA en MSc-niveau.

Professionele banden

Productie docenten zijn allemaal actief betrokken bij de productie van elektronische muziek, media sound design en live muziek shows. Contextueel docenten publiceren onderzoek op relevante gebieden, zoals de populaire muziek studies. De Course Director, Dr C Hillegonda Rietveld, is Reader in Culturele Studies en is momenteel hoofdredacteur van IASPM Journal (Tijdschrift voor de Internationale Vereniging voor de Studie van de populaire muziek). Ze was pionier in de elektronische muziek met Factory Records en is auteur van talrijke wetenschappelijke publicaties in elektronische dansmuziek culturen.

Plaatsingen

Het opdoen van werkervaring door middel van stages en stages is belangrijk en we hebben sterke banden met partners uit de industrie. De cursus biedt mogelijkheden voor u om deel te nemen in samenwerking met partners uit de industrie. Studenten hebben gewerkt met:

 • BBC
 • SARM Studios (de wereldberoemde opnamestudio's gevestigd in Notting Hill).
 • Dean Street Studios (bekend opnamestudio's gevestigd in Soho).
 • Ninja Tune (bekend baanbrekende platenlabel), gevestigd in Zuid-Londen.

Dienstregeling

In de eerste twee jaar (niveau 4 en 5), klasse contacttijd is meestal 12 uur per week, plus onafhankelijke studie ondersteund door tutorials.

Elk semester volgt een vergelijkbaar patroon oftwo productie modules en één contextuele module met extra ondersteuning andtutorials. Elke module wordt meestal onderwezen in vier uur durende sessies bestaande ofproduction workshops, seminars en presentaties.

Onderwijzen en leren

U zult worden gegeven door ervaren docenten die hun onderwijs te combineren met diverse geluid en muziek achtergronden, verspreid over de industrie, freelance en geluid kunst praktijken.

Uw praktische werk zal onze middelen te gebruiken in het Keyworth Arts and Media Centre, gevestigd in LSBU's Keyworth Building. Productie lessen worden gegeven in Mac laboratoria en productie ruimten en suites en kamers project zijn beschikbaar voor onafhankelijke en gezamenlijk werk. Individuele en collectieve tutorials ondersteunen onze studenten op elke module.

Toelatingseisen

 • 240 UCAS punten
 • CCC op een niveau of gelijkwaardig
 • BTEC niveau 3 diploma of een combinatie van A-niveau en niveau 3 BTEC kwalificaties
 • Alle niveau 3 diploma toegelaten, met inbegrip van de toegang tot HE Diploma, een pas met een minimum van 21 Level 3 credits op Merit.
 • Plus vijf GCSE's, waaronder wiskunde en Engels
 • We zijn blij met de kwalificaties uit de hele wereld. Engels taal kwalificaties voor internationale studenten: IELTS score van 6,0, Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Toelatingseisen voor het Certificaat in het Hoger Onderwijs

Als u niet aan de standaard toelatingseisen voor de Bachelor's Degree, kunt u zich aanmelden voor onze Certificate in hoger onderwijs in muziek en Sonic Media.

Deze kwalificatie is geschikt voor studenten die niet-standaard toelatingseisen. Aanvragers zijn verplicht om 80 UCAS tarief punten hebben op een niveau of 120 UCAS tarief punten BTEC, om te kunnen aanmelden voor de cursus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (eerste jaar)