Spel ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Toegekende graad: Professional Bachelor's degree in Applied Informatics
Vakgebied: IT-wetenschappen
Duur: voltijd: 3 jaar
Credits (ECTS) 180
Cursustaal: Engels

Deadline aanmelding: 15 september 2019
Startdatum: 1 oktober 2019

Doel van het programma

Specialisten ontwikkelen die de volgende taken kunnen uitvoeren: toepassingen maken, testen en debuggen met behulp van moderne programmeerhulpmiddelen en -technologieën, webservices toepassen en media-entertainment ontwikkelen, die interactieve games voor computers en slimme apparaten, enz. Kunnen ontwerpen, ontwikkelen.

Je zult worden onderwezen

Informatietechnologietoepassingen, basisprincipes van programmeren, computergraphics en -animatie, basishandelingen voor computerontwerp, 3D-graphics en -animatie, objectgeoriënteerd programmeren, inhoudbeheersystemen, computerspellen en de ontwikkeling van de technologie, audiovisuele technologie, interactieve mediacomponenten, slimme apparaten en andere multimedia. Ontwikkel games met Unity 3D-engine.

Je zal worden

Een programmeur, audio- en videoverwerkingsspecialist, IT-teamlid voor elk bedrijf dat informatietechnologieën gebruikt of u zou in uw eigen gevestigde IT-servicesbedrijf kunnen werken. Je zult ook:

  • Word een specialist van het meest gevraagde beroep op dit moment;
  • Maak computerspellen en mobiele applicaties;
  • Toepassen van kennis van web en moderne communicatietechnologie;
  • Maak aantrekkelijke online informatiesystemen;
  • Werk in een zeer geavanceerd werkveld;

Vooruitzichten voor de stage / stage

Van alle gebieden van ICT-specialiteiten blijven computerprogrammeurs de meest gevraagde specialisten in de markt. De industrie voor computerspellen heeft de filmindustrie al in populariteit overtroffen. Computergame-ontwikkeling is een innovatieve en veelbelovende technologie en moet vanuit een creatief perspectief worden bekeken. Het biedt doorgroeimogelijkheden voor energieke en creatieve IT-studenten.

ALLEEN BIJ Vilnius Business College ONTWIKKEL SPELEN MET UNITY 3D!

Over Unity: Unity maakt het creëren van succesvolle games veel eenvoudiger dan ooit tevoren.

Unity is een ecosysteem voor game-ontwikkeling: een krachtige rendering-engine die volledig is geïntegreerd met een complete set van intuïtieve tools en snelle workflows om interactieve 3D- en 2D-content te creëren; eenvoudige multiplatform-publicatie; duizenden kwaliteit, kant-en-klare activa in de Asset Store en een community voor het delen van kennis.

De software van Unity werkt op bijna alle mobiele apparaten, inclusief apparaten die worden aangedreven door het iOS mobiele besturingssysteem van Apple, Google's Android en Windows Phone van Microsoft. Unity kan ook programma's maken voor gameconsoles zoals Microsoft's Xbox One, Sony's PlayStation 4 en Nintendo's Wii U. Bijna de helft van alle ontwikkelaars van mobiele games gebruikt tegenwoordig Unity.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vilnius Business College is an open, innovative and competitive, internationally recognized higher education institution that provides European higher education (only BACHELOR’S degree) in the field o ... Lees meer

Vilnius Business College is an open, innovative and competitive, internationally recognized higher education institution that provides European higher education (only BACHELOR’S degree) in the field of humanities, social and IT sciences. Lees Minder