Stedenband met het buitenland en internationale handel

Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Stedenband met het buitenland en internationale handel

Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Jam Academy werkt voortdurend met universiteiten, conservatoria, verenigingen en organisaties die meer dan de toegestane een culturele en muzikale uitwisseling met studenten van over de hele wereld jaar.

Hier geven we een overzicht van de belangrijkste:

  • Daejin University - Seoul (Zuid-Korea)
  • VisMedNet - Malta
  • Internationaal Festival van de Jeugd Orkesten (dir Elio Ancients.) - Lucca

Twinning met het buitenland en internationale uitwisseling

Sinds de oprichting van het instituut Jam Academy werd beheerd met als enig doel het creëren van een muziek-centrum erkend in heel Italië als een school van uitmuntendheid en professionaliteit. Onze Angelsaksische visie op muziekonderwijs (methodologie MAD - Muziek Aptitude Ontwikkeling), de interne organisatie systematische aanpak, hebben Jam Academy in staat om te groeien door de jaren heen, zowel in termen van aantallen en in termen van prijzen en accreditaties International.

Sinds 2016 hebben we het opzetten van een "internationale uitwisselingsprogramma" (twinning met het buitenland) tussen buitenlandse studenten en de Academy of Music Jam Academy. De school is gevestigd in een van de belangrijkste Italiaanse steden, de bakermat van de wereld muziekcultuur: Lucca (Toscane) is de geboorteplaats van de beroemde meester Giacomo Puccini dirigent.

De twinning programma is gespreid over een bepaalde periode waarbinnen studenten de mogelijkheid om te studeren en onze academie en onze stad leven zal hebben. Het plan van de studie en alle muzikale activiteiten zijn gedefinieerd in detail met onze educatieve leiders, volgens de behoeften en educatieve doelen dell'istituo tweeling.

Cose'è voor ons een twinning

Onze uitwisseling programma is gericht op internationale samenwerking en culturele / muzikale uitwisseling tussen de muziekacademies in de wereld en Jam Academy te promoten. Het programma richt zich op drie belangrijke principes: leren (het verbeteren van hun muzikale vaardigheden door middel van de studie en de praktijk van het gebruik van onze vakdidactiek MAD Muziek Aptitude Development), leren (ontdekken onze cultuur, onze gewoontes en onze stad) en aandeel (erachter te komen hoe de confrontatie met een andere cultuur helpt om uw eigen definiëren).

Wij geloven sterk in de educatieve waarde van ervaring in de handel en al onze inspanningen zijn geconcentreerd zodat studenten een studieperiode memorabele door te brengen.

Hoe maak je een jumelage te organiseren

De instelling of buitenlandse muziekacademie geïnteresseerd zijn in het organiseren van een handel met Jam Academy kan een Skype afspraak te vragen met ons programma onder meer verantwoordelijk voor het schrijven van een e-mail naar info@centromusicajam.it of door te bellen naar +39 0583 957 566.

Let op de definitie van het programma door de kennis van een paar belangrijke punten: het aantal deelnemende studenten, de muziekinstrumenten die rente, het verwachten thuis periode, de realisatie of niet sluiten van shows natuurlijk en alle rondleidingen (Giglio Theater Lucca, de geboorteplaats van Giacomo Puccini, etc.).

Logistics & Snelheden

Na het definiëren van het verzoek, zal ons team een ​​educatief voorstel en logistiek zodra de bouw van de uitwisseling te definiëren. Jam Academy behandelt alle aspecten met betrekking tot het onderwijs voorstel, de organisatie van de lessen binnen de academie, de realisatie van het sluiten van de prestaties aan het einde van de cursus en de eventuele rondleidingen. Tenzij anders is overeengekomen, het zoeken naar huisvesting en logistiek, de instelling of academie buitenlandse reizen.

een kostprijs per student inclusief alle genoemde aspecten in het proces van de overeenkomst. Onze bedoeling is altijd geweest om cutting-edge muziek onderwijs, een voortdurende zoektocht naar de beste onderwijsmethoden te bieden en zijn ervan overtuigd om dit alles op een passende en concurrerende kosten aan te bieden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Italiƫ - Lucca, Toscane
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italiƫ - Lucca, Toscane
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan