Strafrecht

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Strafrecht

International Accelerator

strafrecht

Helpen om de wereld veiliger met onze BS in Criminal Justice.

Rechtvaardig en effectief om te gaan met problemen en vraagstukken van misdaad, criminaliteit, recht en sociale controle, het strafrechtelijk systeem moet-college opgeleide personen in een breed scala van gebieden die in staat zijn analytisch denken en mededogen te handelen. De BS in Criminal Justice biedt twee verschillende concentraties van de studie:

Social Science Concentratie

Deze concentratie is voor studenten die een interdisciplinaire liberal arts programma in combinatie met een diploma in het strafrecht te zoeken. Aangeboden via de afdeling Sociologie, dit programma van de studie combineert elementaire liberal arts cursussen in sociologie, antropologie, politicologie en psychologie, met gespecialiseerde cursussen in het strafrecht theorie en praktijk, forensisch onderzoek, jeugdcriminaliteit en de wet en sociale ongelijkheid. De cursussen worden gekozen uit de hele universiteit waaronder: de Gordon F. Derner Institute of Advanced Psychological Studies, de School of Social Work en de ministeries van Antropologie, Politicologie en Sociologie, allemaal binnen het College van Kunsten en Wetenschappen.

Politie Science Concentratie

Deze concentratie, terwijl interdisciplinary is ontworpen voor het retourneren volwassen studenten. Aangeboden via University College, is het programma gericht voor degenen die specifiek geïnteresseerd zijn in de politie administratie, de rechtshandhaving en de relaties met de gemeenschap.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates