Talen, literaturen en culturen

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Talen, literaturen en culturen

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

Paths

 • Portugees en Engels Studies
 • Portugees en Frans Studies
 • Portugese en Spaanse Studies
 • Portugese en Duitse Studies
 • Engels en Noord-Amerikaanse Studies
 • Engels en Frans Studies
 • Engels en Spaans Studies
 • Engels en Duits Studies
 • Franse en Spaanse Studies
 • Frans en Duits Studies
 • Frans Studies
 • Spaanse en Duitse Studies
 • Spaanse Studies
 • German Studies

onderwijsdoelstellingen

1) Om methodologische instrumenten voor onderzoek en analyse om te leren, kritische keuze en reflectieve vaardigheden die de juiste toepassing van kennis naar de praktijk toe te ontwikkelen verwerven; 2) Om basisvaardigheden op het gebied van de menswetenschappen waardoor een leven lang leren van de theoretische en praktische kennis van vreemde talen met een hoge mate van autonomie te verwerven; 3) Om het vermogen te verzamelen, selecteren en te interpreteren relevante tekstuele en non-tekstuele informatie, waardoor principiële beslissingen die rekening houden met de relevante maatschappelijke, wetenschappelijke en ethische aspecten verbonden aan de studie van nieuwe talen, literaturen en culturen te ontwikkelen; 4) Om een ​​theoretische en praktische kennis van talen, literaturen en culturen in hun nationale historische context te ontwikkelen; 5) Om communicatieve vaardigheid te ontwikkelen in vreemde talen, en in de moedertaal, het stimuleren van meertaligheid en interculturaliteit; 6) Om het vermogen om zelfstandig te werken in het interdisciplinaire gebied van letterkunde, cultuur en taal studies te ontwikkelen; 7) om vaardigheden te ontwikkelen in de toepassing van nieuwe technologieën om literaire, culturele en taalkundige wetenschappen.

Toegangsvoorwaarden

Een student kan worden toegelaten tot het hoger onderwijs door middel van het Nationaal Concours voor toegang tot hoger onderwijs, speciale competities / regimes en toegangssystemen, herinschrijving systemen, koerswijzigingen en transfers. Voor het aanvragen van de toegang tot het hoger onderwijs door middel van het Nationaal Concours, moeten de studenten voldoen aan de in DGES / toegang tot hoger onderwijs beschreven eisen.

Degree pre-requisites

Duur: 3 jaar / 6 semesters.

Studenten moeten 180 studiepunten te voeren. Aan het begin van elk semester, zullen de studenten worden geadviseerd over de curriculaire eenheden om hen te eigenen om hun wetenschappelijke carrière uit te voeren.

De studenten kunnen nog steeds profiteren van de verschillende mobiliteitsprogramma's waarin FCSH / NOVA neemt als Erasmus +, Almeida Garrett uitwisselingsprogramma's, onder andere, en deel te nemen aan het onderzoek binnen het onderzoek eenheden van de faculteit.

Toegang tot andere cursussen

Afronding van de licenciatura graad kan de houder te passen voor de masteropleidingen of andere post-graduate opleidingen met inbegrip van die die geen diploma niet te verlenen.

evaluatie regels

Studenten aan FCSH worden geëvalueerd op basis van het werk ontwikkeld over een semester, op basis van participatie van de klas, de presentatie van de schriftelijke en mondelinge tentamens en examens. De hetzij verkregen door permanente evaluatie of evaluatie van de proeven resultaat wordt uitgedrukt op een schaal van 0 tot 20. Om te worden erkend, moeten de studenten minimaal 10 punten te passeren, maar die niet hebben een tweede kans om de examens te herhalen. Bijzonderheden voor de Evaluatie: - Worker-Student - Studenten met het statuut van topsporters - Moeders en vaders studenten - Associatief leiders - Militair - Andere speciale regeling wettelijk voorzien. Studenten met speciale behoeften kunnen profiteren van onderwijs en leren voorwaarden aan hun behoeften te voldoen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,064 EUR
1 063,47 € / jaar 3 000,00 € / jaar (internationale student)
Locations
Portugal - Lissabon, Lissabon
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Portugal - Lissabon, Lissabon
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan