Telecommunicatie Ingenieur En Elektronica

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Telecommunicatie Ingenieur En Elektronica

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Deze beschrijving komt overeen met het programma hier onderwezen in Mexico City Campus.

Hij is een professional met een sterke achtergrond in de wiskunde dat kennis van elektronica en computers integreert om te analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van elektronische systemen die technologische oplossingen op het gebied van digitale systemen, telecommunicatie, automatisering en robotica genereren.

De Career Engineer in Telecommunicatie en Electronic Systems ITESM voldoet aan deze behoeften en trends op een stevige achtergrond in de wiskunde en wetenschap die het mogelijk maakt haar afgestudeerden ontwikkelen van de vaardigheden die een bijdrage leveren aan de economie en de maatschappij van de landen voorstellen hebben innovatieve oplossingen voor het mondiale karakter van micro-elektronische ontwerp, elektronisch netwerk infrastructuur apparatuur, digitale verwerking van informatie en nieuwe communicatiediensten.

Wie is er een ingenieur in de telecommunicatie en elektronische systemen?

Een BS Telecommunicatie en Electronic Systems is een professional die analyseert, ontwerpt en ontwikkelt producten, processen en apparaten met behulp van micro-elektronische componenten om innovatieve oplossingen op het gebied van telecommunicatie en datanetwerken, persoonlijke communicatie en multimedia, audio, video, infrastructuur netwerken, digitale informatieverwerking, onder anderen. Biedt strategieën organisaties aanpassingsvermogen en de uitbreiding van nieuwe technologieën om hun concurrentiepositie te verbeteren door het maken van een efficiënter gebruik van hardware en software.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een BS Telecommunicatie en Electronic Systems?

Een BS Telecommunicatie en Electronic Systems in staat zijn om: - Ontwerp, ontwikkeling en implementatie van elektronische systemen en embedded software om oplossingen te bieden voor problemen in de telecommunicatie en signaalverwerking. - Ontwerp, bouw en innovatieve elektronische systemen die de micro-elektronica, gezien de prestaties en duurzaamheidseisen, zoals snelheid, betrouwbaarheid, kosten en energie te besparen, onder andere factoren behoren te onderhouden. - Ontwerpen en implementeren van netwerkinfrastructuur communicatie organisaties en technologische haalbaarheidsstudies om de besluitvorming te ondersteunen. - Het werken in een interdisciplinair mode ontwerpen en uitvoeren van experimenten en projecten aan te tonen en begrijpen van de principes en de wetten van de natuurwetenschap, en elektronica die u in staat om het gedrag van elektronische toestellen en hun impact op de maatschappij te begrijpen. - Identificeren en alternatieve oplossingen voor reële problemen met logisch gestructureerde procedures en geavanceerde technologieën te formuleren; zodat u verantwoordelijk te handelen in de verbetering van de verschillende sectoren van de economie en de samenleving. - Voorstellen van efficiënte oplossingen voor echte problemen op het gebied van elektronische technologieën; het identificeren, analyseren en evalueren van de verschillende ethische dilemma's met betrekking tot deze oplossingen. - Communiceer effectief, zowel mondeling als schriftelijk, in het Engels en Spaans, de voorstellen en de resultaten van de projecten.

Waar je kunt werken een BS Telecommunicatie en Electronic Systems?

Een BS telecommunicatie en elektronische systemen kunnen werken op zowel binnenlandse als internationale publieke en private organisaties waar innovatie en management van technologie en elektronica en micro-elektronica telecommunicatie zijn strategisch. Ook kunt u zelfstandig als consultant in zijn eigen bedrijf werken, in onderzoek, ontwikkeling en technologische innovatie of postdoctorale studies voort te zetten.

Een BS Telecommunicatie en Electronic Systems zal presteren in de volgende gebieden: - werkmaatschappijen van telecommunicatiediensten (telefoon, gsm, internet, satelliet, digitale radio en televisie, enz.) - Telecommunicatie regelgevende instanties. - Bedrijven in verschillende technologische branches veeleisend communicatiesystemen, instrumentatie en elektronische ontwikkelingen voor het beheer, de exploitatie en de processen. - Bedrijven en publieke en private organisaties die corporate communicatie netwerken vereisen. - Centra voor onderzoek, ontwikkeling en technologische innovatie. - Buffetten elektronisch ontwerp en consulting. - Bedrijven de productie van halfgeleiders, elektronische of computerapparatuur. - Industrie die ondersteuning en integratie van elektronische apparatuur automatisering en procesbeheersing met communicatie. - Zaken ontwerpoplossingen telecommunicatie hardware en embedded software aan te passen. - Eigen-technologie gebaseerde bedrijven aanpakken van hun toekomstige behoeften en innovatieve markten in de telecommunicatie en elektronica.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
9 semesters
Voltijd
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan