Textiel-engineering

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Textiel-engineering

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

In de loop en differentiële

Erkend met een graad van uitmuntendheid, uitgereikt door het Ministerie van Onderwijs - MEC, de cursus vormt de Textile Engineer, een professional die in staat zijn om te werken in alle fasen van de productie en de dienstverlening van een textielindustrie en kleding zal zijn: van de keuze van de meest geschikte grondstoffen door de productieprocessen, de kwaliteitscontrole en marketing van het eindproduct.

Het doel van de cursus is om ingenieurs met capaciteiten, vaardigheden en attitudes die geschikt zijn voor de oplossing van problemen in verband met de producten, processen en diensten, zoals het trainen: ontwerpen, ontwikkelen en beheren van geïntegreerde systemen van mensen, materialen, apparatuur en informatie; Met maximaal verworven van de kennis middelen en vaardigheden in de basis wetenschappen samen met de principes en methoden van technische analyse en ontwerp te specificeren, voorspellen en evalueren van de resultaten moeten worden verkregen uit deze systemen.

De student voert praktische activiteiten in het laboratorium, het bestuderen van fundamentele theoretische inhoud van Engineering (Scheikunde, Natuurkunde en Wiskunde) en de specifieke inhoud (vezels, spinnen, platte weven, breien, Finishing, etc). Zo wordt de afgestudeerde gekwalificeerd om te werken in gebieden zoals Project Management Textiel en industriële productie.

Het verschil afstuderen in textiel Engineering Faculteit SENAI CETIQT is zijn intense verband met bedrijven en organisaties van de textiele productieketen, koken en mode in Rio de Janeiro en Brazilië. SENAI CETIQT gebruikelijk trainer van professionele expertise voor deze sector en de cursus maakt gebruik van deze traditionele banden met de textiel en kleding voor de beroepspraktijk van hun leerlingen om te helpen bij het op de markt brengen in het genereren van kennis en het verlenen van diensten aan die business area.

Infrastructuur

SENAI CETIQT heeft klaslokalen voorzien van computer, beamer, airconditioning en een whiteboard; computer kamers met software zoals MATLAB en AutoCad. Er is ook een bibliotheek met studieruimte voor studenten.

De laboratoria worden gebruikt in praktische lessen zijn:

  • Bedrading laboratoria;
  • Weven Laboratory;
  • Breien laboratorium;
  • Afwerking Lab.

Arbeidsmarkt

De Textile Engineer speelveld is breed, met betrekking tot de belangrijkste industriële sectoren (textiel, Tailoring, chemische, automotive, luchtvaart, enz.), De segmenten van de diensten, het gebied van onderzoek en onderwijs, met het oog op de ontwikkeling van materialen, producten en apparatuur, operations management en processen, het beheersen van de productie en het verzorgen van de ecologische en economische gevolgen.

Tijdreizen

De lessen beginnen: februari en augustus - Halfjaarlijkse Hours: Ochtend (7:20-00:00) / Nacht (18:00-22:30)

Waarden & Hoe toe te passen

De waarden van de kosten worden berekend op basis van de hoeveelheid credits gerouteerd in elke helft. Elke student kan worden geprogrammeerd en maken het natuurlijk de meest handige manier voor elk.

De cursussen starten elke semester en de toegang kan worden gedaan door de ESMS of het toelatingsexamen.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Braziliƫ - Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates