Toegepaste bachelor (BA) in business management

Emirates Aviation University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Toegepaste bachelor (BA) in business management

Emirates Aviation University

Toegepaste Bachelor (BA) in Business Management

De Toegepaste Bachelor (BA) in Business Management biedt een stevige basis in de belangrijkste aspecten van het bedrijf, samen met de ontwikkeling van de vereiste kennis en vaardigheden die nodig zijn voor succes in de zakenwereld.

In de eerste twee jaar, zal je kennis en begrip van een breed scala aan zakelijke kwesties en managementvaardigheden, met inbegrip van het beheer van personele en financiële middelen, boekhouding, marketing, wet, strategie en communicatie te krijgen. In het laatste jaar, leert u hoe u business management strategieën en projecten te ontwikkelen met de nadruk op de verkoop, de logistiek en de financiële aspecten centraal in de hedendaagse zakelijke praktijk.

De volgende kwalificatie is ook beschikbaar als exit gunning van de Toegepaste Bachelor (BA) in Business Management programma.

Higher National Diploma (Advanced Diploma) in Business Management - 2 jaar

Waarom inschrijven op dit programma?

Emirates University Aviation biedt u leren, waarbij de praktische toepassing van business theorie gebaseerd op de huidige Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk organisaties bevat. U zult uw vaardigheden te ontwikkelen door middel van een combinatie van interactieve klassikale sessies, de industrie bezoeken en presentaties door gastsprekers. U leert hoe om complexe vraagstukken te begrijpen, analyseren, problemen oplossen en effectief te communiceren.

Accreditatie

De Toegepaste Bachelor (BA) in Business Management is een dual-award programma door Emirates Aviation University en Coventry University, UK verleende. De EAU award wordt erkend door de National Qualifications Authority (NQA) in de VAE.

De Higher National Diploma (Advanced Diploma) in Business Management is een dubbele exit award door Emirates Aviation University en BTEC Pearson, UK verleende. De EAU award wordt erkend door de National Qualifications Authority (NQA) in de VAE.

Loopbaanperspectieven

Naarmate bedrijven verder uit te breiden, het resultaat is een enorme vraag naar personeel met de juiste kwalificaties. Afgestudeerden zullen de mogelijkheden om ofwel zorgen voor een positie binnen het bedrijfsleven of het vergroten van hun promotie kansen voor degenen die al in deze sector werkzaam zijn.

Succesvolle afronding van de Toegepaste Bachelor (BA) in Business Management kwalificatie kunt u ook doorstromen naar Masters niveau studie aan EAU of andere academische instellingen.

Cursusbeschrijving

Een typische driejarig studieplan

Wijze van levering

Dit gold bacheloropleiding kan worden bestudeerd op een volledige of part-time basis

DUUR

Drie jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
80,000 AED
Collegegeld, 2.500 AED Inschrijfkosten
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates