Toegepaste bachelor (beng cum laude) in avionics technologie

Emirates Aviation University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Toegepaste bachelor (beng cum laude) in avionics technologie

Emirates Aviation University

Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Avionicatechnologie

De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Avionics Technology biedt een stimulerende, dynamische, en hands-on cursus in avionics engineering. Het omvat de studie van het ontwerp, de fabricage, ontwikkeling en onderhoud van elektrische en elektronische systemen in vliegtuigen, satellieten, helikopters en Unmanned Aerial Vehicle (UAV).

De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Avionics Technology biedt ook een sterke basis in de belangrijkste aspecten van avionics gebied, zoals communicatie, navigatie, vliegtuigen flight control-systemen, botsingsvermijdingsapparaat systemen, black boxen, radar en sonar. De opleiding bereidt leerlingen voor verschillende banen en carrières in de elektrische, elektronica, communicatie en navigatie gebied met een grotere nadruk richting luchtvaartindustrie.

De volgende kwalificatie is ook beschikbaar als exit gunning van de Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Avionics Technology.

  • Higher National Diploma (Advanced Diploma) in Avionics Engineering - 2 Jaar

Waarom inschrijven op dit programma?

Avionics technici werken in een van de meest technologisch geavanceerde takken van de techniek. Zij ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden van elektrische en elektronische apparatuur aan boord van vliegtuigen. Werken op dit gebied, zal je de kans om een ​​project te conceptualiseren, van de tekentafel tot planning en uitvoering te geven.

Het paradigma van het programma is skill-based met minder nadruk op de theorie en meer cursussen en toepassing. Studenten leren de fijne kneepjes van vliegtuigen avionica systemen, de verschillende types van falen van het systeem die kunnen optreden en de gevolgen van storingen. Het combineert verschillende disciplines zoals wiskunde, wetenschap, elektronische technologie, waaronder aerodynamica, flight control, elektronica en communicatie. Het is een zeer skill-based programma met het oog op het maken van de leerling vaardigheden overdraagbaar aan een reeks opties werkgelegenheid in de luchtvaartindustrie.

Accreditatie

De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Avionics Technology is een dual-award programma door Emirates Aviation University en Coventry University, UK verleende. De EAU award wordt erkend door de National Qualifications Authority (NQA) in de VAE.

De Higher National Diploma (Advanced Diploma) in Avionics Engineering is een dubbele exit award door Emirates Aviation University en Pearson in het Verenigd Koninkrijk verleend. De EAU award wordt erkend door de National Qualifications Authority (NQA) in de VAE.

Loopbaanperspectieven

EAU heeft een eerste klas werkrelatie met Emirates Airline en andere VAE luchtvaart bedrijven, die uitstekende kansen op werk te bieden. Onze studenten zijn gegaan op een loopbaan in zowel het ontwerp avionics en toepassing en maintenance engineering met aerospace bedrijven, leveranciers van systemen, fabrikanten van componenten en service providers te vinden.

Praktische ervaring

Niet alleen zullen de studenten leren uitgebreide theorie, maar EAU zal ook de middelen, waar van toepassing zijn op praktische ervaring in de goed uitgeruste laboratoria en werkplaatsen, alsmede hands on ervaring op te doen in een echte werkomgeving door op job training en stages.

Alumni Succes

Bedrijven die in Avionicatechnologie programma afgestudeerden van de Emiraten Aviation University Applied Bachelor (BEng Honours) hebben toegepast omvatten: Emirates Airline, Etihad Airways, Air Arabia, FlyDubai, Mubadala Aerospace en Bahrein Air Force.

Cursusbeschrijving

Een typische driejarig studieplan

Verdere Studies

De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Avionics Technology stelt u in staat om vooruitgang te boeken om te studeren op masterniveau in diverse engineering en non-Engineering disciplines

Wijze van levering

De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Avionicatechnologie programma kan worden bestudeerd op een full-time enige basis.

DUUR

Drie jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
85,000 AED
Collegegeld, 2.500 AED Inschrijfkosten
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates