Toegepaste bachelor (beng cum laude) in de machinebouw

Emirates Aviation University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Toegepaste bachelor (beng cum laude) in de machinebouw

Emirates Aviation University

Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Mechanical Engineering

Mechanical Engineering vormt de basis voor verschillende technische disciplines. Afgestudeerden van dit veld kan worden gebruikt in een breed scala aan carrièremogelijkheden. Het programma is ontworpen om ingenieurs in staat te stellen hun vaardigheden en competenties te ontwikkelen in de mechanische, sectoren onderhoud en productie-engineering aan de behoeften van de industrie van vandaag te voldoen.

De volgende kwalificatie is ook beschikbaar als exit gunning van de Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Mechanical Engineering.

  • Higher National Diploma (Advanced Diploma) in Mechanical Engineering - 2 Jaar

Waarom inschrijven op dit programma?

Studenten zullen een reeks van essentiële competenties te krijgen in gebieden om hun huidige of beoogde werkgelegenheid relevant, zoals CAD, het opstellen, technisch ontwerp, engineering management, inzetbaarheid vaardigheden en projectmanagement. Studenten zullen leren om hun wiskundige en analytische vaardigheden te gebruiken om real-life problemen op te lossen. Ze zal worden uitgerust met bevoegdheden voor het organiseren en analyseren van informatie, interactie met computertechnologie en het selecteren van technische materialen.

Accreditatie

De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Mechanical Engineering is een dual-award programma dat momenteel wordt uitgewerkt en afgerond Emirates Aviation University en Universiteit van Coventry, Verenigd Koninkrijk te worden verleend.

De Higher National Diploma (Advanced Diploma) in Mechanical Engineering is een dubbele exit award door Emirates Aviation University en BTEC Pearson, UK verleende. De EAU award is onderworpen aan erkenning door de National Qualifications Authority (NQA) in de VAE.

Praktische ervaring

Niet alleen zullen de studenten leren uitgebreide theorie, maar EAU zal ook de middelen, waar van toepassing zijn op praktische ervaring in de goed uitgeruste laboratoria en werkplaatsen, alsmede hands on ervaring op te doen in een echte werkomgeving door op job training en stages.

Loopbaanperspectieven

Werktuigbouwkundigen zijn gewild in alle soorten industrieën, zoals de bouw, scheepvaart, olie en gas en ruimtevaart. Het programma helpt studenten bouwen aan een stevig fundament voor de werkgelegenheid. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om een ​​hogere opleiding (Master en PhD graden) op diverse technische gebieden na te streven.

Cursusbeschrijving

Een typische driejarig studieplan

Wijze van levering

De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Mechanical Engineering programma kan worden bestudeerd op een full-time enige basis.

DUUR

Drie jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
85,000 AED
Collegegeld, 2.500 AED Inschrijfkosten
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates