Toegepaste bachelor (beng cum laude) in de ruimtevaart technologie

Emirates Aviation University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Toegepaste bachelor (beng cum laude) in de ruimtevaart technologie

Emirates Aviation University

Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Aerospace Technology

Aerospace en Aeronautical Engineering is een zeer geavanceerde discipline die onderzoekt hoe de vlucht mogelijk is en hoe die auto's worden geproduceerd, aangedreven, bediend, gecontroleerd en onderhouden.

De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Aerospace Technology biedt een stimulerende, dynamische, en hands-on cursus in de ruimtevaart en vliegtuigbouw. Dit programma biedt u de praktische opleiding en commercieel inzicht je nodig hebt om te slagen in deze high-technologie veld. De opleiding bereidt leerlingen voor verschillende banen en carrières in de luchtvaartindustrie op vliegtuigen overnames, planning, configuratie en onderhoud.

De volgende kwalificatie is ook beschikbaar als exit gunning van de Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Aerospace Technology.

 • Higher National Diploma (Advanced Diploma) in Aeronautical Engineering - 2 Jaar

Waarom inschrijven op dit programma?

De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Aerospace Technology is een driejarig programma gebaseerd op het Britse model voor de awards hoger onderwijs. Gedurende die drie jaar zullen de leerlingen een brede vorming en toepassing in alle Aerospace disciplines, zoals aerodynamica, vlucht mechanica, voortstuwing, structuren en systemen te ontvangen.

Vanaf de eerste dag van studeren aan onze universiteit, zullen leerlingen het vliegtuig als voorwerp van studie te gebruiken om kennis op te doen over het leren van vaardigheden. Naarmate het programma vordert, verschuift de nadruk geleidelijk van theorie naar toepassing. Lezingen worden afgewisseld met seminars, practica en projecten waar je de kennis die je in de praktijk hebben verworven te zetten. Het paradigma van het programma is skill-based met minder nadruk op de theorie en meer cursussen en toepassing.

De lucht- en ruimtevaartindustrie heeft veel interessante mogelijkheden - van ontwerp en bouw tot onderhoud en operaties. De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Aerospace Technology programma zal studenten met de vaardigheden en kennis bieden om deze kansen na te streven. Leerlingen zullen de technische vaardigheden die nodig zijn om de 21e eeuw van de luchtvaart en ruimtevaart vloten te handhaven in de toekomst te ontwikkelen. Studenten zullen leren hoe te inspecteren, te onderhouden, oplossen van problemen, te diagnosticeren, te ontwikkelen en te repareren vliegtuigen verschillen met behulp van zeer geavanceerde apparatuur en technieken.

Accreditatie

De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Aerospace Technology is een dual-award programma door Emirates Aviation University en Coventry University, UK verleende. De EAU award wordt erkend door de National Qualifications Authority (NQA) in de VAE.

De Higher National Diploma (Advanced Diploma) in Aeronautical Engineering is een dubbele exit award door Emirates Aviation University en BTEC Pearson, UK verleende. De EAU award wordt erkend door de National Qualifications Authority (NQA) in de VAE.

Loopbaanperspectieven

Dit programma is gericht op afgestudeerden uit te rusten met de vaardigheden om succesvol ingenieurs en technische managers, zowel in de ruimtevaart worden en de bredere technische industrie. Afgestudeerden van dit programma zijn gegaan om het onderhoud van vliegtuigen ingenieur te worden, de planning van ingenieurs, ontwerpers, kwaliteit ingenieurs en technische managers voor een breed scala van bedrijven. Sommigen hebben ervoor gekozen om piloten te worden. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om een ​​hogere opleiding (Master en PhD graden) in verschillende technische gebieden die Aeronautical en Werktuigbouwkunde behoren na te streven.

Praktische ervaring

Niet alleen zullen de studenten leren uitgebreide theorie, maar EAU zal ook de middelen, waar van toepassing zijn op praktische ervaring in de goed uitgeruste laboratoria en werkplaatsen, alsmede hands on ervaring op te doen in een echte werkomgeving door op job training en stages.

Alumnni Succes

Bedrijven die werkzaam afgestudeerden van de Emiraten Aviation University Applied Bachelor (BEng Honours) in Aerospace Technology programma zijn onder andere:

 • Emirates Airline
 • Etihad Airways
 • Air Arabia
 • FlyDubai
 • Mubadala Aerospace
 • MASCO - Midden-Oosten Aircraft Services Company
 • Rolls-Royce Aviation
 • GE Aviation
 • Bahrain Air Force

Cursusbeschrijving

Een typische driejarig studieplan

Verdere Studies

De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Aerospace Technology stelt u in staat om vooruitgang te boeken om te studeren op masterniveau in diverse engineering en non-Engineering disciplines.

Wijze van levering

De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Aerospace Technology programma kan worden bestudeerd op een volledige of part-time basis.

DUUR

Drie jaar.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
85,000 AED
Collegegeld, 2.500 AED Inschrijfkosten
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates