Toegepaste bachelor (beng cum laude) in software engineering

Emirates Aviation University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Toegepaste bachelor (beng cum laude) in software engineering

Emirates Aviation University

Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Software Engineering

De Toegepaste Bachelor (BSc Honours) in Software Engineering, is bedoeld voor leerlingen die willen toegepaste software engineers geworden. Het programma voorziet in een groot scala aan software-ontwikkeling van vaardigheden die nodig zijn om te concurreren in een steeds groeiende software personeelsbestand.

De toegepaste bachelor is een beroepskwalificatie en is ideaal voor Grade 12 of gelijkwaardig middelbare school afgestudeerden 18 jaar en ouder die willen een opleiding die helpt hen voorbereiden op verschillende banen en carrières in de Information Technology-industrie.

De volgende kwalificatie is ook beschikbaar als exit gunning van de Toegepaste Bachelor (BSc Honours) in Software Engineering.

  • Advanced Diploma in Software Engineering (HND in CSD) - 2 jaar

Waarom inschrijven op dit programma?

Onze software engineering studenten worden opgeleid in een verscheidenheid van programmeertalen, zoals Java, HTML5, JavaScript, Oracle, PL / SQL en XML. Ze worden voorbereid op een directe werkgelegenheid in de echte wereld software markt.

Het programma is ontworpen in overeenstemming met de internationale kwaliteitsnormen. Het doel is om de kwaliteit van software engineers, die zijn uitgerust met een sterke theoretische kennis en praktische vaardigheden die hen helpen de eerste posities in hun gekozen gebied te verkrijgen studeren; ondersteuning voortgezet onderwijs op de graduate niveau; en zorgen voor een solide basis voor een leven lang professionele groei.

Accreditatie

De Toegepaste Bachelor (BEng Honours) in Software Engineering is een dubbele award programma door Emirates Aviation University en Coventry University, UK verleende. De EAU award wordt erkend door de National Qualifications Authority (NQA) in de VAE.

De Advanced Diploma in Software Engineering en het Nationaal Hoger Diploma in Computer Software Development is een dual exit award met respectievelijk Emirates Aviation University en BTEC Pearson, UK verleende. De EAU award is onderworpen aan erkenning door de National Qualifications Authority (NQA) in de VAE.

Loopbaanperspectieven

Software engineers ontwerp en software die betrokken is bij bijna elk facet van de moderne samenleving, met inbegrip van computer games, zakelijke toepassingen, militaire toepassingen, telecommunicatie systemen, besturingssystemen en netwerk besturingssystemen ontwikkelen.

Computer software engineers de principes van informatica en wiskundige analyse van toepassing zijn op het ontwerp, de ontwikkeling, het testen en evalueren van de software en systemen die de computer te laten werken. Software engineers kunnen worden betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van vele soorten software.

Cursusbeschrijving

Een typische driejarig studieplan

Wijze van levering

De Toegepaste Bachelor (BSc Honours) in Software Engineering programma kan worden bestudeerd op een full-time enige basis.

DUUR

Drie jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
85,000 AED
Collegegeld, 2.500 AED Inschrijfkosten
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates