Toegepaste biologie

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Toegepaste biologie

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Deze Engels-talige programma is gespecialiseerd in moderne disciplines van de biologie met een focus op de medische biologie. Een groot aantal internationale partner universiteiten bieden studenten de mogelijkheid om een ​​deel van hun studie in het buitenland voort te zetten.

In een oogopslag Bachelor-opleidingen Campus: Rheinbach Standard studieperiode: 6 Semester Accreditatie: Re-accreditatie door ASIIN (Duitse accreditatie vereniging) tot en met 30 september 2022. Start van de cursus: elke winter Term Inschrijving: Online Semester kosten: Alleen semester kosten, geen collegegeld

Vereisten: Entree kwalificaties voor een Duitse Fachhochschule (University of Applied Sciences), de Universiteit of een buitenlandse universiteit entree kwalificatie. Deze certificaten moeten erkennen, wordt als gelijkwaardig door de bevoegde autoriteiten. (: Score van 79 of hoger, TOEFL CT: score van 213 of hoger, TOEFL PT: score van 550 of hoger, IELTS: score van 6,0 of hoger TOEFL IBT) Buitenlandse aanvraag moet vaardigheid in het Engels te laten zien. De originele TOEFL-score rapport moet worden verzonden door ETS, onze instelling code is 7977. - Kennis van het Engels certificaten zijn geldig voor twee jaar vanaf de datum van afgifte.

Neem een ​​kijkje op ons curriculum: https://www.h-brs.de/en/anna/curriculum-bsc-applied-biology

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
6 - 7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Geen collegegeld
Locations
Duitsland - Rheinbach, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates