Toegepaste sport-beheer en de ontwikkeling - BA (Hons) (top-up)

Newcastle College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Toegepaste sport-beheer en de ontwikkeling - BA (Hons) (top-up)

Newcastle College

Overzicht

U krijgt de geavanceerde vaardigheden, kennis en ervaring die nodig is om de eisen van de diverse sportarena voldoen krijgen en te begrijpen hoe de huidige ontwikkelingen in de academische en professionele veld beste praktijken van invloed kunnen zijn in de industrie. Je leert hoe je problemen op te lossen, zet ideeën in de praktijk en dingen te laten werken binnen de wereld van de sport beheer en ontwikkeling.

Als onderdeel van je studie, zal je een wetenschappelijk onderzoek proefschrift over een onderwerp van uw interesse zodat u aan het onderzoek, academische en professionele vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan met de opleiding van toepassing te voltooien.

Toelatingseisen

U moet een niveau 5 kwalificatie in een relevant onderwerp, zoals een FdA Toegepaste Sports Management en Development.

Als Engels niet je eerste taal vindt u ook een IELTS score van 6.0 of hoger nodig.

Inhoud

Onderzoeksmethoden 3, actuele ontwikkelingen en Best Practice, Applied Sport Development, Proefschrift.

Optionele module: Applied Sports Nutrition, Applied Fysiologische Ondersteuning, Applied Psychologische ondersteuning, Hybrid Coaching Practitioner en Sport en Bewegen onderneming.

Learning en assessment

Je leert door middel van een verscheidenheid van methoden, met inbegrip van lezingen, seminars, practica, workshops, gastsprekers en bezoeken, onafhankelijk onderzoek en persoonlijke ontwikkeling. Assessment wordt uitgevoerd door middel van case studies, presentaties, onderzoeksrapporten en een onderzoek proefschrift uitgevoerd.

Carrière en doorgroeimogelijkheden

De aard van dit programma faciliteert vele diverse carrièremogelijkheden binnen de sport, gezondheid en fitness-industrie. Deze variëren van: trainee management in de publieke en private sector, organisatoren van evenementen, de ontwikkeling van sport-officieren en ook docenten en coaches. Er is de mogelijkheid om verdere opleiding te volgen, door middel van een PGCE voor diegenen die Qualified Teacher Status of een Masters diploma te behalen.

Deze cursussen worden geleverd in samenwerking met Teesside University.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Newcastle College
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Newcastle upon Tyne, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan