Toeristisch management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

VERWACHT OPLEIDING RESULTATEN

Organiseren, plannen en beheren van een toeristische onderneming activiteit; analyseer ondernemingsklimaat en passende beslissingen voor de toeristische sector; implementeren moderne principes van duurzame ontwikkeling in het bedrijfsleven; controle en evaluatie van de toestand van de toeristische sector en het beheer van veranderingen; creëren toeristische producten en introduceren ze in de markt; communiceren en samenwerken in de nationale en interculturele zakelijke omgeving; vormen capaciteiten en vaardigheden op basis van de persoonlijke interesses en behoeften.

Afgestudeerden in staat zal zijn om

Praktisch en innovatief te analyseren en gebruik maken van de kennis; beheer van projecten; overwegen de behoeften van de klanten; permanent de stand van zaken te evalueren; de impact van de veranderende economische en sociale omgeving van de resultaten van de onderneming te analyseren; problematische situaties op te lossen; werken in een team en begeleiden medewerkers; communiceren in een vreemde taal; gebruik maken van de computer en boekingssystemen; starten en organiseren van een eigen bedrijf.
Verder onderzoek kan worden voortgezet op basis van een universitair diploma's.
STUDENTEN succesvol afgerond DEZE OPLEIDING worden beloond met een professionele bachelor diploma IN ZAKEN (VK / UAS, LT). EXTRA OPTIE: bachelordiploma IN International Hospitality en diensten Beheer (UCN, DK)
Beschrijving van het studieprogramma: Tourism Management
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Vilniaus kolegija /University of Applied Sciences is open to novelties. It is a flexible and continually changing higher educational institution that is harmoniously combining labor market needs with ... Lees meer

Vilniaus kolegija /University of Applied Sciences is open to novelties. It is a flexible and continually changing higher educational institution that is harmoniously combining labor market needs with the development of promising areas of science and art. The educational institution has been encouraging the teachers and students’ creativity and responsibility likewise the requirements for a high-quality performance. Lees Minder