Top titel in product design

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Top titel in product design

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Dit programma is GEVONDEN IN SPAANSE

De Superior titel in Product Design, gespecialiseerd in Transportation Design, Het is gelijkwaardig aan Degree (240 EC), met een duur van 4 jaar. De cursus is gericht op het opleiden van professionals niet alleen in staat voertuigen te ontwerpen, maar ook om systemen en accessoires die verband houden met de transportsector.

Transportation Design is een discipline die verder gaat dan de automotive design en vereist een aanpassing en een verscheidenheid die voldoet aan verschillende behoeften. Van stedelijke toepassingen van motorfietsen, vliegtuigen met een origineel interieur, tot de realisatie van een breed scala van boten in alle maten en technologie dat maakt ze zelfvoorzienend.

Ongeacht het type medium (oppervlakte, water en lucht) houdt goederen of personen vervoeren vereist een brede en transversale visie die zich aanpast aan de huidige behoeften.

De opleiding aan de Barcelona IED omvat niet alleen de technische en innovatieve technologieën met betrekking tot het ontwerp en de styling van voertuigen (auto's, vrachtwagens, vliegtuigen, schepen, enz.), Maar biedt ook alle oplossingen door middel van onderzoek en prognoses van de behoeften die zich kunnen voordoen in de transportsector.

Beroepsprofielen: Ontwerper van interieur en exterieur van auto's, motoren, boten, luchtvaart, openbaar trasoprti, kleur en trim, 3D modelers, etc.

Beschrijving

Transportation ontwerp door een periode van grote veranderingen, in feite, de huidige auto's zijn niet meer die van het verleden, en de komst van de technologie betekent dat het vervoer in een radicale transformatie hebben ondergaan; nieuwe aandrijfsystemen, nieuwe hulpmiddelen, toepassingen, marktsegmentatie en meer geavanceerde interacties die de gebruiker leiden tot iets nieuws en innovatieve systemen te ervaren in het marketing proces.

De Superior Titel Het doel is om de student niet alleen voertuigen te ontwerpen te leren, maar ook om systemen en accessoires die verband houden met de transportsector. Het is gericht op interieur en exterieur ontwerpers die gespecialiseerd zijn in de transportsector te vormen, zodat zij in staat zijn om de commerciële, psychologische en sociale kwesties in verband met het concept van mobiliteit aan te pakken.

Deze cursus biedt een inzicht in kwesties zoals de psychologische en emotionele mechanismen van de consumenten, burgers en gebruikers, gerelateerd aan het concept van vervoer, voertuig, en met de cultuur van verschillende doelgroep. De cursus leert deelnemers hoe aan de behoeften en verwachtingen van de burgers te interpreteren, terwijl ook kijken naar de creativiteit, stijl, trends en de levenscyclus van het product.

De ervaringen op dit gebied, en werkt samen met toonaangevende bedrijven in de industrie, leven geeft aan de ontwikkeling van deze eigenaardige theoretische en praktische vaardigheden, typisch voor de grote vervoer-ontwerper. Deze methodologie bewijzen de voortdurende vergelijking tussen de theoretische en technische kennis en de praktische toepassing, op basis van de uitvoering en de ontwikkeling van steeds complexere projecten.

De eerste jaar het transport design studenten zullen samen met studenten van andere adressen, zodat we de basis van de methodologie en het creatieve proces kan verwerven. Het creatieve proces is de aanzienlijke ervaring van de ontwerpers in wat we het milieu Right noemen. Dit jaar zal de student weet dat de materialen, gereedschappen en basistechnieken, maar ook om te zien hoe ideeën vorm krijgen, afhankelijk van de gehanteerde criteria en de medium impiagato.

De tweede jaar Het richt zich op de ontwikkeling van hun creativiteit individueel en op de studie van de instrumenten die verband houden met de specialisatie, zoals: verpakking, klei, Key schets, marker Chartpaks, Alias ​​en grafische communicatie.

Het tweede jaar zal doorgaan met het leren van onderzoek methodologieën, processen en tools om de specifieke behoeften van particulieren en bedrijven in een Milieu Industrie voldoen. Deze methode geeft de toekomst ontwerpers wat zijn hun behoeften, zodat ze kunnen begrijpen en te gebruiken om de specifieke problemen van de projecten die hij onder ogen moet zien op te lossen. Zoals zal de technische vaardigheden te vergroten, zodat we het vermogen van de ontwerper om hun ideeën vorm te geven en te domineren het hele proces kan consolideren. De student zal beginnen met de samenwerkingsprojecten met bedrijven.

De derde jaar Het veronderstelt een grote uitdaging. Het zal de voorbereiding voor de wereld van het werk, met de integratie van de materialen die gericht zijn op het management, een grotere ontwerp complexiteit, evenals een grotere behoefte om resultaten te krijgen beginnen. De student, in dit stadium, zal de nodige vaardigheden te creëren, die reeds in het bezit van uitstekende technische basis en een creatieve methodologie. Het zal nodig zijn, in aanvulling, professionele ernst en de toepassing van de arbeid codes, om zo een professionele groei mogelijk te maken. Tijdens deze fase zal de student de beëindiging van de projecten in omgevingen buiten te richten, moet u alle instrumenten beschikbaar voor projecten met mensen te maken met wie je een paar beperkingen (geografisch, generaties, culturele of economische), door het relateren hun training met de professionele werkelijkheid te worden geconfronteerd op het einde van zijn opleiding aan de IED Barcelona.

In deze fase zullen de studenten werken aan projecten met echte uitdagingen en korte set door de bedrijven.

tijdens de vierde jaar studenten moeten in staat zijn om te weten hoe elk type baan rol in verband met de gevolgde opleiding aan de IED Barcelona te dekken, volgens de door het ministerie en door de Generalitat van Catalonië eisen. In deze fase zal de training worden afgerond op technisch niveau en de ontwerper zal de uitdaging van een multidisciplinaire aanpak, de langetermijnvisie en diensten in verband met hun voorbereiding geconfronteerd. We noemden complexe omgeving.

Studenten zullen een professionele portfolio dat zijn creatieve talenten laat zien te maken en om te dienen als een springplank naar de wereld van het werk te gaan.

Ten slotte zal de student moeten bewijzen dat ze een getalenteerde professionele, door het oplossen van een echte uitdaging, een afstudeerproject van de door een prestigieus bedrijf geselecteerd door de IED voorgestelde koers. Het project moet worden gepresenteerd in zowel de academische en een echte klant die zijn bereidheid om te werken in zijn eigen bedrijf of als een werknemer zal beoordelen.

Methodologie

De cursus biedt een trainingsprogramma dat de student leert te begrijpen en te anticiperen op eisen van de markt, rekening houdend met de doelstellingen van het bedrijf en te vertalen naar een concreet project dat kan worden uitgevoerd op industriële schaal. Het benadrukt het belang van het concept om de trends en stijlen van de consumptie, dankzij voorspellen aan het begrip van de behoeften van de markt en de samenleving.

Het biedt ook een kennis van materialen en productietechnieken om projecten in verband met de werkelijkheid te maken. Naast de onderstroom wordt de tussenkomst van de pupil van de technologische analyse, functioneel, ergonomisch en specifiek gedrag.

duur: 4 jaar
start: september 2017

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,800
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan