Lees de Officiële Beschrijving

Geld slaapt nooit

Succesvol geldbeheer is de sleutel tot persoonlijk en professioneel succes. Geld slaapt immers nooit. Dus sluit je aan bij deze unieke, hoog aangeschreven cursus en zet jezelf op het pad naar een belangrijke professionele boekhoudkwalificatie.

De Top-up to BA (Hons) Accounting en Ondernemerschap biedt een unieke mix van academische, professionele en praktische modules om u als accountant en ondernemer te ontwikkelen. De cursus is professioneel geaccrediteerd en biedt vijf ACCA-vrijstellingen.

Door boekhoudkundige kennis te combineren met de mindset van een ondernemer, bent u goed geplaatst om de bedrijfswereld te betreden.


Waarom Accounting en Ondernemerschap bij LSBU?

 • Geweldige leer:
  we zijn nummer 1 universiteit van Londen en algemeen nr. 4 in het VK voor boekhouding en financiën (Guardian League Table, 2018).

 • Accountancy College van het jaar 2017 (PQ Magazine).

 • Tevredenheid van de student:
  wij zijn de nummer 1 universiteit in Groot-Brittannië voor studentenervaring in boekhouding en financiën (Sunday Times League Table 2017).

 • Professionele certificatie:
  een gedeeltelijk gekwalificeerde accountant worden met vrijstellingen van ACCA, CIMA en ICAEW.

 • Groot potentieel:
  senior accountants kunnen tot £ 135.000 verdienen.

 • Software vaardigheden:
  u leert standaardsoftware in de branche, waaronder Bloomberg, Thomson One Banker, SAGE, Blueprint, FAME, Nvivo en SPSS.


Wat is een aanvullingsgraad?

Deze cursus bouwt voort op je vaardigheden ontwikkeld op de FdA Accounting-graad van LSBU of van een erkend basisprogramma. Hiermee kun je afstuderen met een volledige BA (Hons) na slechts een jaar voltijds studeren.


Accreditaties


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

 • Boekhoudkundige en bedrijfstheorieën en problemen
 • Financiële rapportering
 • Enterprise strategie
 • Projectbeheer voor kleine bedrijven
 • Het businessplan

Plus een van de volgende:

 • Audit en assurance
 • Geavanceerde belastingen
 • Financieel management

Alle modules worden beoordeeld door een mix van cursussen en examens. Voor het vrijstellen van modules moet dit voldoen aan de ACCA-accreditatievereisten, dus worden ze beoordeeld met een minimum van 50% examen. Er wordt een verscheidenheid aan beoordelingsmethoden gebruikt, waaronder groepswerk, schrijven van rapporten, PowerPoint-presentaties en persoonlijke ontwikkelingsplanning.


employability

Inzetbaarheid is impliciet binnen elke module en wordt ondersteund door een breder buitenschools programma. De cursus stelt je in staat om een ​​breed scala aan vaardigheden te ontwikkelen door middel van een beroepsgerichte aanpak van het lesgeven, waaronder studentenpresentaties en groepswerk. U hebt de mogelijkheid van een stageperiode in een boekhoudfunctie en wordt erkend door de accrediterende instanties.


Typen loopbaan die u kunt verwachten

Bij het afstuderen gaan veel studenten trainen als registeraccountant. Er zijn veel verschillende richtingen om na te streven, gespecialiseerd in financiële rapportering, belastingen, auditing of forensische accounting. Sterke analytische vaardigheden, een ontwikkeld begrip van het bedrijfsleven en goede wiskundige instincten zijn allemaal noodzakelijke sleutelvaardigheden. Hoewel accountancy vier grote bedrijven heeft: Deloitte LLP, Ernst


Verwachte salarissen

Afgestudeerden die accountancy gaan volgen, kunnen beginnende salarissen vinden in de regio van £ 23.000 - £ 24.000, met het potentieel voor lonen om snel te groeien met verdere kwalificaties en ervaring. Senior registeraccountants kunnen verwachten tot £ 135.000 te verdienen, afhankelijk van locatie, bedrijf en ervaring.


Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


uitrusting

Specialistische industriesoftware bereidt onze studenten voor op de digitale vaardigheden die werkgevers waard zijn. Studenten aan onze programma's hebben toegang tot Bloomberg, Thomson One Banker, SAGE, Blueprint, FAME, NVivo en SPSS.


Onderwijzen en leren

Naast lezingen, seminars en tutorials, omvatten lesmethoden presentaties van studenten, groepswerk, rollenspellen, hands-on computing en computerondersteunde leerpakketten. We zullen uw interpersoonlijke vaardigheden versterken om u te helpen een carrière op te bouwen in uw gekozen vakgebied door u te ondersteunen met een persoonlijke privéleraar en een studentmentor.


Toelatingseisen

 • Foundation Degree in Accounting (FdAA).
 • Het Instituut voor Financieel Accountants Diploma voor MKB Financiële Managers met relevante werkervaring, of
 • Foundation Degree of HND in Accounting van een erkende instelling voor hoger onderwijs, of
 • Andere relevante kwalificaties zijn afhankelijk van de cursusinhoud, of
 • Elke andere gelijkwaardige, relevante en erkende kwalificatie van niveau 5.
 • We verwelkomen equivalente kwalificaties van over de hele wereld. Engelstalige kwalificaties voor internationale studenten: IELTS-score van 6,0 of Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Hoe te solliciteren

Internationale studenten

Internationale (niet-thuis / EU) aanvragers moeten onze internationale handleiding voor het toepassen van richtlijnen volgen.

Instructies voor thuis / EU-aanvragers

mode

Voor full-time cursussen, stuur je je sollicitaties via de Universiteiten en Colleges Admissions Service (UCAS) met behulp van onze code L75. UCAS is de organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer van aanvragen voor hogeronderwijscursussen in het VK.

Voor deeltijdcursussen kun je rechtstreeks een aanvraag indienen bij de universiteit.

Raadpleeg onze pagina voor het toepassen van meer informatie over hoe u kunt solliciteren (fulltime en parttime).

accommodatie

Zodra we je een aanbieding hebben gedaan, kun je accommodatie aanvragen. Je kunt huren bij LSBU en je zult rechtstreeks met de universiteit omgaan, niet met externe partijen. Dat betekent dat we u opties kunnen garanderen die passen bij alle budgetten, met duidelijke huurovereenkomsten en all-inclusive huurprijzen, waaronder een verzekering voor uw persoonlijke bezittingen, internettoegang in elke slaapkamer en eigen wasfaciliteiten.

Of, als u liever privé huurt, kunnen we u een lijst met verhuurders geven - vraag het maar aan onze accommodatie.

Financiën

U hoeft niet te wachten op een bevestigde plaats op een cursus om een studiefinanciering aan te vragen. Lees hoe je je collegegeld kunt betalen als student.

Bereid je voor om te beginnen

Evenementen van aanvragers

Nadat je je aanbieding hebt ontvangen, sturen we je e-mails over evenementen die we uitvoeren om je voor te bereiden op je cursus.

Welkomstweek

Voordat je met je cursus begint, sturen we je informatie over wat je moet doen voordat je aankomt en tijdens je eerste paar dagen op de campus. U kunt over het proces lezen op onze welkomstweekpagina's.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 132 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op February 22, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Voltijdse VK / EU-vergoeding: £ 9.250; Internationale bijdrage: £ 13,125. Jaar 1 Deeltijdskosten VK / EU: £ 4,625; Internationale bijdrage: £ 6,890
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 5, 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 23, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 5, 2020