Lees de Officiële Beschrijving

Hoe we leren

Deze graad gaat helemaal over het verdiepen van je begrip van hoe mensen leren. Je onderzoekt de culturele en historische aspecten van het onderwijssysteem in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten, en onderneemt stages in een groot aantal Londense instellingen.

Deze kunnen bestaan ​​uit reguliere basisscholen, scholen voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften, ziekenhuizen, gevangenissen, pupilverwijseenheden en theaters.

Het wordt allemaal geleverd door een academisch team met uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van onderwijspraktijk en onderwijsonderzoek - met een gegarandeerd interview voor lerarenopleiding en sterke vacatures die op je wachten als je afstudeert.

Dit is een cursus van één dag per week, ideaal voor diegenen die al in een geschikte onderwijsomgeving werken en die willen studeren tijdens het werken.

Wij bieden de mogelijkheid voor alle niet-gegradueerde Home / EU-studenten om een stage, stage of werkervaring op te doen terwijl ze een voltijdcursus volgen die start in september 2019.

Waarom Education Studies bij LSBU?

 • Onze deskundige medewerkers zetten zich in voor een praktijkgerichte aanpak en we werken samen met psychologen om spannende cursusmodules te maken.
 • Wij zijn de nummer één universiteit van Londen voor 'Leermogelijkheden' en in de top twee voor 'Leercommunity' (Nationale Studenten Enquête 2018).
 • Het Centrum voor Onderwijs en Schoolpartnerschappen, dat dit diploma behaalt, heeft uitgebreide contacten met scholen, alternatieve onderwijsinstellingen en de creatieve industrie.
 • We zijn thuis met gespecialiseerde faciliteiten die alle apparatuur bevatten die je kunt verwachten in een basisschoolomgeving.
 • Je hebt de kans om als onderdeel van je studie deel te nemen aan drie stages, waardevolle ervaring op te doen en spannende nieuwe onderwijsinstellingen te ervaren.
 • No.1 in Londen voor carrièremogelijkheden in het onderwijs (Guardian 2019).

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

modules

Dit werkprogramma geeft je de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen in de context van je huidige baan. Het omvat lesgeven en leren, creativiteit in het onderwijs, de leeromgeving en alternatief onderwijs.

Beoordeling gebeurt via een reeks opdrachten, waaronder het maken van interactieve presentaties, essays, posters, een digitaal creatief project en een onderzoeksscriptie.

 • Onderwijzen en leren
 • Creativiteit in het onderwijs
 • project
 • De leeromgeving
 • Alternatieve onderwijssetting

employability

Als je werkt in een onderwijs- en kinderopvangomgeving en al een diploma hebt behaald, zul je merken dat het omzetten van je kwalificatie in een BA (Hons) -educatie een reeks mogelijkheden biedt voor loopbaanontwikkeling.

Je bent verzekerd van een interview voor lerarenopleiding nadat je bent afgestudeerd en hebt uitstekende arbeidskansen als je je carrière in een educatieve of verwante setting wilt starten. Je bent ook heel goed voorbereid om een ​​PGCE- of werkgerelateerde route te volgen naar het lesgeven of om je studies naar Masters-niveau te volgen.

Employability Service

Wij zijn voor het tweede jaar op rij de universiteit van het jaar voor afgestudeerden. - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Professionele links

We hebben uitgebreide banden met scholen, alternatieve onderwijsinstellingen en de creatieve industrie, maar ook met organisaties zoals de British Dyslexia Association, Achievement for All en onderzoekers in het veld.

Je hebt de mogelijkheid om te oefenen in een educatieve omgeving en je zult ook een alternatieve educatieve omgeving ervaren gedurende een periode van 1 dag per week gedurende 6 weken.

Onderwijzen en leren

Je bent nooit alleen in deze mate. Zelfs als je stage loopt, word je bezocht door een tutor. Verdere hulpmiddelen zullen beschikbaar zijn via onze visuele leeromgeving en gecontroleerde chatrooms, met input van docenten, zodat u kunt communiceren met uw medestudenten en kunt leren van elkaars ervaringen.

Persoonlijke begeleiding

Als een undergraduate student in de rechten en sociale wetenschappen, krijgt u tijdens uw eerste semester een LSBU toegewezen aan een benoemde tutor. De rol van je mentor is om je primaire aanspreekpunt te zijn voor academische en professionele ontwikkelingsondersteuning.

Je mentor zal je ondersteunen om het meeste uit je tijd bij LSBU te halen, door advies en bewegwijzering te geven aan andere bronnen van ondersteuning op de universiteit. Zij zouden de eerste persoon op de universiteit moeten zijn met wie je spreekt als je problemen hebt die van invloed zijn op je werk. Dit kunnen academische, financiële, gezondheidsgerelateerde of andere soorten problemen zijn.

In je eerste jaar ontmoet je je persoonlijke tutor gedurende 1 uur, twee keer per jaar. In je tweede jaar krijg je drie keer per jaar een afspraak met je persoonlijke begeleider, maximaal 30 minuten.

In uw laatste jaar zal uw scriptiebegeleider regelen om u te ontmoeten als dat nodig is.

U kunt contact opnemen met uw tutor / supervisor voor aanvullende ondersteuning per e-mail of telefoon.

Toelatingseisen

 • Z-cursus van twee jaar - FdA Foundation Degree in Education of HND of DipHE, of gelijkwaardig
 • Moet in het onderwijs en aan het begin van de cursus in een onderwijsomgeving werken.
 • Andere kwalificaties op niveau 5 worden overwogen, zoals ESOL-onderwijskwalificaties of DET (Diploma in opleiding en training), samen met aanzienlijke professionele ervaring in een educatieve omgeving.
 • Kandidaten moeten houder zijn van GCSE's Engels en Wiskunde minimaal C-niveau, of een gelijkwaardige kwalificatie (gereformeerd GCSE-niveau 4 of hoger).
 • We verwelkomen aanvragen van iedereen die geïnteresseerd is in het bevorderen van hun opleiding, inclusief volwassen studenten.

Als u een volwassen student bent en uw kwalificaties niet voldoen aan de bovenstaande, kan uw aanvraag mogelijk nog worden overwogen als u bewijs kunt leveren van het werken in een educatieve omgeving. Een sollicitatiegesprek en een schriftelijke taak zullen worden gebruikt om uw geschiktheid te beoordelen.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Hoe te solliciteren

Internationale studenten

Internationale (niet-thuis / EU) aanvragers moeten onze internationale handleiding voor het toepassen van richtlijnen volgen.

Instructies voor thuis / EU-aanvragers

mode

X300

UCAS

Voor full-time cursussen, stuur je je sollicitaties via de Universiteiten en Colleges Admissions Service (UCAS) met behulp van onze code L75. UCAS is de organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer van aanvragen voor hogeronderwijscursussen in het VK.

Voor deeltijdcursussen kun je rechtstreeks een aanvraag indienen bij de universiteit.

Raadpleeg onze pagina voor het toepassen van meer informatie over hoe u kunt solliciteren (fulltime en parttime).

accommodatie

Zodra we je een aanbieding hebben gedaan, kun je accommodatie aanvragen. Je kunt huren bij LSBU en je zult rechtstreeks met de universiteit omgaan, niet met externe partijen. Dat betekent dat we u opties kunnen garanderen die passen bij alle budgetten, met duidelijke huurovereenkomsten en all-inclusive huurprijzen, waaronder een verzekering voor uw persoonlijke bezittingen, internettoegang in elke slaapkamer en eigen wasfaciliteiten.

Of, als u liever privé huurt, kunnen we u een lijst met verhuurders geven - vraag het maar aan onze accommodatie.

Financiën

U hoeft niet te wachten op een bevestigde plaats op een cursus om een studiefinanciering aan te vragen. Lees hoe je je collegegeld kunt betalen als student.

Bereid je voor om te beginnen

Evenementen van aanvragers

Nadat je je aanbieding hebt ontvangen, sturen we je e-mails over evenementen die we uitvoeren om je voor te bereiden op je cursus.

Welkomstweek

Voordat je met je cursus begint, sturen we je informatie over wat je moet doen voordat je aankomt en tijdens je eerste paar dagen op de campus. U kunt over het proces lezen op onze welkomstweekpagina's.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 132 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op February 22, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Voltijd 1 jaar collegegeld EU / Home studenten: £ 9,250. Voltijd 1 jaar collegegeld Internationale studenten: £ 13,780
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 5, 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 23, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 5, 2020