Training van / voor Medieninformatiker / -in Web

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Of tweets, berichten en e-mail, online winkelen, muziek en video streaming, LAN-party's of apps voor bioscoopkaartjes - computers zijn een onmisbaar onderdeel van ons leven. Net als degenen die al deze toepassingen is alleen mogelijk te maken: computer wetenschappers. Met een informatica opleiding aan de bib je nooit verliezen het zicht op de toekomst, en het heeft u verschillende opties. Uitgebreide startkwalificatie maken onze afgestudeerden gewilde professionals.

toelatingseisen

  • Fachhochschulreife (academische gedeelte) of de middelbare school
  • Bestaan ​​uit bib-aptitude test (logicatest), duur 1 uur

statements

De opleiding als / media computer / -in Web

  • Medieninformatiker / -in Web
  • Staat erkend / -r computer / -in Multimedia

duur

  • Onderwijs: 2 jaar
  • Education Studies: 3 jaar

promotie

De training bij ons kan worden bevorderd door BAföG, KfW student lening of financieringsmodellen. Voor meer informatie over de bijzondere kenmerken van de bib en kosten.

toepassing

  • Sollicitatiebrief, CV, pasfoto
  • Getuigenis van de technische hogeschool en de laatste van dit certificaat

inhoud

softwareontwikkeling

Software ontwikkeling in Java, C / C, Objective-C / Swift en C # met behulp van Eclipse, XCode en Visual Studio

internet programmeren

Web development met HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, JSP, XML en AJAX

App Development

Het programmeren van mobiele applicaties voor smartphones en pads / tablets, netwerk programmeren, web en cloud computing

Media Technology and Design

Afbeelding bewerken met Photoshop en Illustrator, 3D-modellering, creatie van 3D animaties met 3ds-Max

Besturingssystemen / netwerken

OS installaties, configureren en aanpassen, het ontwerp en beheer van netwerken

databases

DB ontwerp, administratie, DB interfaces, internetverbinding

software engineering

Strategieën, methoden en fasen van de software ontwikkeling, planning en het beheer van grote software-systemen, software development tools

andere onderwerpen

Economics (ondernemerschap, business processen, financiën, marketing)

datacenter praktijk

Na school computersystemen u weekdagen voor oefeningen ter vrije besteding.

praktijk

Op bib International College praktijk telt: zowel in de klas en tijdens enkele maanden van praktische fase. In het laatste derde deel van je training je kunt laten zien in een bedrijf, wat je geleerd hebt. Couple're werken aan een echt project en lost een specifieke taak uit het professionele leven. Al veel van onze afgestudeerden niet hebben ontvangen een aanbod baan tijdens de projectfase.

studie

Training plus studie - de korte wandeling naar bachelor's degree

Met de combinatie van praktische opleiding en een internationaal georiënteerde studie cursus sluit je theorie en praktijk perfect en zeer snel tot een academische graad. Tegen het einde van het eerste semester aan de bib kunt u beslissen of u wilt ook een diploma te verdienen.

Met ons programma "Fit-For-University", wij maken u klaar voor studie in het buitenland. Wij trainen u in de basis van wetenschappelijk werk en voor te bereiden op de IELTS u test met een intensieve Engels taalonderwijs voor.

carrièremogelijkheden

Computer wetenschappers die werkzaam zijn in de problemen van klanten een ontwerp-eis driven oplossingen, web applicatie ontwikkeling, applicaties en andere software systemen, de opleiding van gebruikers en de vlotte en veilige werking van ondernemingsbrede IT-infrastructuur.

Laatst bijgewerkt op jan 2018

Over de school

Durchstarten zum Erfolg: Das bib International College bietet praxisorientierte Ausbildungs- und Studienmöglichkeiten in den Zukunftsbranchen Informatik, Wirtschaft, Mediendesign und Game. Mit unseren ... Lees meer

Durchstarten zum Erfolg: Das bib International College bietet praxisorientierte Ausbildungs- und Studienmöglichkeiten in den Zukunftsbranchen Informatik, Wirtschaft, Mediendesign und Game. Mit unseren staatlich anerkannten Ausbildungen begleiten wir dich auf deinem Weg: von dem mittleren Bildungsabschluss, der Fachhochschulreife oder dem Abitur bis zum internationalen Bachelor-Abschluss. Lees Minder
Bergisch Gladbach , Paderborn , Bielefeld , Hannover + 3 Meer Minder