Uitgebreide Bachelor of Arts (met drie specialisaties)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit is een eerste formatieve kwalificatie. Een succesvolle student heeft de intellectuele competenties en praktische vaardigheden verworven om menselijk gedrag en interactie te bespreken, problematiseren en onderzoeken, met name in de Zuid-Afrikaanse context.

De promotie van studenten met een verlengde graad voor elk volgend academisch jaar van de verlengde graad BA Humanities volgt in het algemeen dezelfde regels die gelden voor studenten van een regelmatige graad BA. MAPS for the Humanities moet echter binnen de eerste 2 jaar van de studie worden voltooid, bij gebreke waarvan; het is een student niet toegestaan verder te gaan in het programma.

BA uitgebreid met focus op taalpraktijk

Het curriculum voor het BA Extended Degree-programma met de nadruk op Language Practice bestaat uit 24 semester-modules die als volgt zijn samengesteld:

Eerste jaar

Taalkeuze: Afrikaans, Engels, isiZulu, Northern Sotho (1A

Geesteswetenschappen keuzevakken: antropologie, klassieke cultuur, ontwikkelingsstudies, historische studies, taalkunde, filosofie, politiek en sociologie.

BA uitgebreid met focus op schoolvakgebieden

Het curriculum voor het BA Extended Degree-programma met de focus op schoolvakken bestaat uit 24 semester-modules die als volgt zijn samengesteld:

Eerste jaar

Taal majors: Afrikaans, Engels, isiZulu en Sepedi.

Taalkeuzevakken: Afrikaans, Engels, isiZulu en Sepedi.

Keuzevakken geesteswetenschappen: antropologie, klassieke cultuur, ontwikkelingsstudies, historische studies, taalkunde, filosofie, politiek en sociologie.

Opmerking: De toelatingseisen voor Post Graduate Certificate in Education (PGCE) vereisen een diploma met twee schoolgerelateerde modules, één op het niveau van het derde jaar en één op het niveau van het tweede jaar.

Als taalkunde als hoofdvak wordt gekozen, Engels 1A

Als een major in de geesteswetenschappen wordt gekozen uit de volgende: historische studies, taalkunde, filosofie, politiek en sociologie (psychologie 1A

BA uitgebreid met focus op geesteswetenschappen

Het curriculum voor het BA Extended Degree-programma met de focus op geesteswetenschappelijke vakgebieden bestaat uit 24 semester-modules die als volgt zijn samengesteld:

Eerste jaar

Taalvakken en keuzevakken: Afrikaans, Northern Sotho (1A

Geesteswetenschappen majors en keuzevakken: antropologie, klassieke cultuur, ontwikkelingsstudies, historische studies, taalkunde, filosofie, politiek, publiek management en bestuur en sociologie.

Opmerking: als Public Management and Governance als major wordt gekozen, Public Management and Governance 3C

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder