Uk - BBA - hospitality management

Glion Institute of Higher Education London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Uk - BBA - hospitality management

Glion Institute of Higher Education London

Een hospitality management DIPLOMA VOOR Carrière

De Bachelor of Business Administration (BBA) in Hospitality Management bereidt studenten voor managers en ondernemers in de wereldwijde service-industrie te zijn. Het is een bedrijf diploma en een hotel management diploma en dat hands-on hospitality training en stages combineert met het management cursussen.

In het laatste jaar, kunnen de studenten een specialisatie spoor om hun zakelijke expertise te scherpen in Luxury Brand Management, Event Management, Real Estate Finance en Revenue Management, Sales en Marketing, of New Venture Creation kiezen.

Wat u GAIN

Professionele vaardigheden

Je leert om hospitality operaties voor hotels, restaurants en evenementen te beheren door middel van de hands-on cursussen en hotel management cursussen.

Real World Experience

Door de stages, krijgt u de kans om te reizen en krijgen een volledig jaar professionele ervaring in de internationale hospitality industrie.

Soft Skills

U zult vaardigheden die werkgevers waarde met inbegrip van kritisch denken, communicatie, creativiteit, innovatie, problemen oplossen, en samenwerking te ontwikkelen.

culturele kennis

Wonen en leren in een multiculturele omgeving, krijgt u een inzicht in, en de vaardigheden om, culturele, morele, ethische en milieukwesties in internationale organisaties aan te pakken.

Zakelijke vaardigheden

Via toegepast zakelijke projecten, opleidingen, en samenwerking met de industrie, leer je te identificeren en oplossen van zakelijke uitdagingen in internationale organisaties.

Belangrijkste feiten

  • Duur: 3,5 jaar
  • Stages: 2 x 6 maanden
  • Woonplaats: Switzerland (Glion en Bulle) & London, UK
  • Intakes: januari, april, juli en oktober (vanaf 2017)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates