Undergraduate Economics: Economics van ondernemingen en organisaties

Algemeen

Beschrijving van opleiding

ECONOMIE bedrijven en organisaties

Wat zal ik leren?

In dit gebied worden de studenten op het gebied van economie en planning op de onderneming. Studenten krijgen theoretische kennis over bedrijfseconomie, toegepaste kennis op het gebied van de ontwikkeling van vormen en methoden van economisch beheer van de onderneming in de markteconomie. Dit maakt het mogelijk om de vaardigheden van onafhankelijke, creatieve toepassing van theoretische kennis in praktische activiteiten econoom te vormen.

De studenten bestuderen onderwerpen: bedrijfseconomie, de fundamenten van de organisatie van de productie, de strategische planning op de onderneming, business planning, budgettering organisatie, logistiek onderneming, economie, vastgoed, organisatie en beloning van de arbeid, de overheid regulering van het bedrijfsleven, het beheer van investeringen en innovatie processen.

De dominante professionele activiteiten zijn cash-economisch en organisatorisch-administratief.

Wie ik kan werken?

Afgestudeerden kunnen werken in de industriële ondernemingen van verschillende organisatorische en juridische vormen, hun structurele en functionele eenheden van de productie, wetenschappelijk onderzoek en onderwijsinstellingen, het openbaar bestuur en de lokale overheid.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. Graduates receive diplomas from the Moscow Universi ... Lees meer

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. Graduates receive diplomas from the Moscow University, and the quality and practical value of knowledge are ensured with long experience of personal training by Saratov Socio-Economic Institute. Lees Minder