Undergraduate / graduate diploma in bio-engineering en voedsel

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doelen

Studenten moeten weten in de diepte van het eten, met het oog op de verwerking van grondstoffen, gericht op optimalisatie technologieën om hun voedingswaarde en sensorische waarde behouden te beheren, rekening houdend met alle aspecten van de kwaliteit van het management, milieu en voedselveiligheid.

Moeten kunnen karakterisering en controle van biologische parameters en fysisch-chemische, microbiologische en sensorische voedsel voeren.

Eindelijk een technicus met de vorming van bio-engineering en voedsel moet in staat zijn om de opgedane kennis te verzamelen, selecteren, analyseren en interpreteren van relevante informatie aan oplossingen om uw werkplek te rechtvaardigen gebruiken.

Carrière

  • Zaken - biotechnologische producten - food producten met essentieel fysische of fysisch-chemische processen - voedingsmiddelen vleesverwerking, vis en visproducten - Farmaceutische industrie - waterzuiveringsinstallaties, waterzuiveringsinstallaties en afvalverwerkingsinstallaties solide - Laboratoriumanalyse - Consulting Business - wetenschappelijke benodigdheden marketing bedrijven en technologie - R & D-activiteiten - landbouwproducten marketing bedrijven of producten voor de landbouw - Bestuurskunde - Kwaliteitscontrole van voedsel - Technisch Toezicht - Disclosure en informatie - onderwijsactiviteiten op verschillende niveaus, van de middelbare school door middel van onderwijs of een beroepsopleiding volgen in het hoger onderwijs
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Castelo Branco Polytechnic Institute (IPCB) is a public institution of higher education, whose culture is characterised by the richness of the diversity and uniqueness of each own one of the six ... Lees meer

The Castelo Branco Polytechnic Institute (IPCB) is a public institution of higher education, whose culture is characterised by the richness of the diversity and uniqueness of each own one of the six schools that are Agriculture, Applied Arts, Education, Management, Health and Technology. Lees Minder