Undergraduate / graduate in de civiele techniek

Castelo Branco University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Undergraduate / graduate in de civiele techniek

Castelo Branco University of Applied Sciences

Doelen

De voorgestelde opleiding heeft een duidelijk multidisciplinaire ontwikkeling in grote delen van de interventie Civil Engineer: Gebouwen, Structuren, Hydraulics, Geotechniek en PlanningMet expressie in elk van hen voor de planning, ontwerp, ontwerp, bouw, productie, onderhoud, herstel en resort management.

In die zin is een uitgebreide training zonder bijzondere aandacht voor elk gebied van deskundigheid van het Burgerlijk Ingenieur. Omdat het een cursus van 1 cyclus, opleiding beoogt vooral voor te bereiden op het beroep, dat zich toelegt op de handhavingsactiviteiten van de productieprocessen, onderhoud, implementatie en realisatie van de huidige oplossingen. Deze overdracht van kennis wordt voornamelijk uitgevoerd door het toepassen in praktische context, ten gunste van de bouw van een leerproces op basis van "leren door te doen".

Uitstapjes Professionals

  • Construction Company - Centraal Bureau en Local Government - Project Offices / Bouw Controle - Laboratoria - liberale Job - Voorbereiding en evaluatie van projecten, de gunning, leiding en toezicht van werken - Behandeling van de voorstellen voor de overname en de kwaliteitscontrole van materialen en apparatuur, technische bijstand en advies
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans
  • Frans
  • Portugees
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Price
Prijs
1,100 EUR
Locations
Portugal - Castelo Branco, Castelo Branco
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates