Undergraduate Linguistics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Undergraduate Linguistics

&nbsp

Profiel: De theorie en methodologie van het leren van vreemde talen en culturen.

&nbsp

Talen: Basic - Engels, Duits, Frans, Spaans.


Graduate afdelingen: Afdeling van de methodiek van het leren van vreemde talen.

&nbsp


Profiel: De Theorie en praktijk van de interculturele communicatie

&nbsp

Talen: Russisch Engels

Graduate Departementen: Departement Vreemde Talen Department of International

&nbsp


Profiel: theoretische en toegepaste taalkunde


Talen: Engels naar Duits / Chinees

&nbsp

Graduate Departementen: Departement Toegepaste Taalkunde

&nbsp

&nbsp

"> Profiel: Vertaling en Vertaling

Talen: Basic - Engels, Duits, Frans, Spaans


Graduate Departementen: Departement Vertaling, vertalen en interculturele communicatieVandaag de dag is kennis van de taal nodig is en zakenlieden en politici, en managers - al degenen voor wie is het belangrijk om het vermogen om te onderhandelen. Maak kennis met niet alleen de "dress voor succes", maar ook voor spraak.De taalkundige weet, hoe we taal gebruiken om elkaar te beïnvloeden (hier afkomstig zijn geheimen van manipulatie, neurolinguïstisch programmeren en methoden van bescherming tegen manipulatie door anderen), als de studie van de taal van invloed op de ontwikkeling van vaardigheden chelovESA, en nog veel meer.

Het onderwijzen van de Russische taal voor buitenlanders om te kunnen spreken voor een publiek (het zou moeten zijn voor iedereen!) En een eerste klas meester het geschreven woord is nuttig voor toekomstige journalisten, redacteuren, copywriters.De studenten verwerven kennis en vaardigheden in pedagogie, psychologie, Russische en buitenlandse literatuur, Russische en buitenlandse talen, vertaling theorie, en zelfs computationele taalkunde.

De naald zal studenten te leren vaardigheden van spreken in het openbaar bezit, het beheer van discussie en debat, teksten voor de professionele en sociale inhoud te bewerken, spreken een vreemde taal op een niveau dat zou ontvangen en evalueren van informatie over de Professoressionalnoy activiteit van buitenlandse bronnen, gebruikt in de moderne informatietechnologie.

Het werk van taalkundige - een professionele wordt altijd geassocieerd met persoonlijke groei, ontmoeten van interessante mensen in een land in de wereld, ervaringen uit te wisselen.Afgestudeerden kunnen blijven hun opleiding in graduate NAALD en bouwen een carrière op elk gebied: informatietechnologie, massa communicatie, public relations, reclame, toeristische sector en, natuurlijk, in het onderwijs en wetenschap.

&nbsp

&nbsp

Deadline

De indiening van documenten voor het eerste jaar full-time, part-time ('s avonds), leren op afstand programma's voor undergraduate en graduate begint 20 juni en eindigt:

  • 5 juli - van studenten - afgestudeerden van de afgelopen jaren met geen resultaten van het gebruik
  • 10 juli - met studenten met een handicap - bij mensen die zijn afgestudeerd aan het middelbaar beroepsonderwijs instelling en het invoeren van het verkregen profielrichting - bij patiënten met secundaire (volledig) het onderwijs in onderwijsinstellingen van het buitenland - van die met secundaire (volledig) onderwijs ontvangen vóór 1 januari 2009 en het invoeren van de voltijdse opleiding
  • 25 juli - personen postupayuschis alleen op de resultaten van CSE op full-time opleiding
  • 15 augustus: - personen die het leren op afstand, in mensen die in de Masters
  • 1 september - de personen die naar de part-time ('s avonds) vorm van onderwijs

&nbsp

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Irkutsk State Linguistic University dateert uit 1948. Voorheen gedragen namen: Irkutsk State Pedagogisch Instituut Vreemde Talen, Irkutsk State Pedagogisch Instituut van vreemde talen. Ho Shi Mina. D ... Lees meer

Irkutsk State Linguistic University dateert uit 1948. Voorheen gedragen namen: Irkutsk State Pedagogisch Instituut Vreemde Talen, Irkutsk State Pedagogisch Instituut van vreemde talen. Ho Shi Mina. De status van de Universiteit NEEDLE sinds 1996. In 2009 heeft de universiteit met succes de certificering en accreditatie proces, de bevestiging van de status van een universiteit. Al meer dan 60 jaar NEEDLE - de enige taal die de middelbare school in het gehele grondgebied van Siberië en het Verre Oosten, één van de vier taalgebieden universiteiten in Rusland. NEEDLE vandaag - is van: Meer dan 3.000 excellente studenten 2 instituten en 6 faculteiten 10 gebied van opleiding undergraduate en graduate 9 diploma majors Proefschrift van de Raad voor de 3e taalkundige specialiteiten 12 wetenschappelijke scholen Meer dan 10 vreemde talen, die een studie onze studenten! De samenwerking met universiteiten in Europa, Azië en de VS. missie Onze missie is om de hbo-opleiding van personeel voor de Siberische en Verre Oosten regio's van Rusland op het gebied van onderwijs, cross-culturele communicatie te produceren en uitvoeren van fundamenteel en toegepast onderzoek projecten, gericht op het verstrekken van interculturele en cross-language dialoog tussen Rusland en de landen van Oost- en West-burgers in een geglobaliseerde wereld. verwezenlijkingen Sinds 2009 is de universiteit ontwikkelen in overeenstemming met de internationale normen van de kwaliteit management systeem, waarin de universiteit in 2011 mogelijk met succes de certificering en de naleving van de eisen van QMS ISO 9001 bevestigen: 2008, ISO 9001-2008 in het Russische register systeem, de IQNet en GOST R. De universiteit maakt deel uit van het consortium van Humanitaire universiteiten van Shanghai Cooperation Organization, evenals een regionaal centrum (tak Base Organization) over de taal en cultuur van de GOS-lid-staten. In 2011 heeft de universiteit opgericht het ministerie van professionele vaardigheden, die lid zijn van prominente publieke figuren, succesvolle zakenmensen, professionele managers, wiens kennis en ervaring zal bijdragen aan de opleiding van de afgestudeerden. Lees Minder