Undergraduate professionele stewards en opleiding

Okan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Undergraduate professionele stewards en opleiding

Okan University

Okan University is een van de weinige universiteiten in Turkije die leveren Flight Training undergraduate opleiding aan haar studenten. Aanvragers die met succes de Engels taal voorbereidende programma hebben recht op hun 4-jaar Undergraduate Professional Flight opleiding starten.

Okan University Undergraduate Professional Flight opleiding zal voorzien academische cursussen evenals theoretische grond en de vliegopleiding zal worden aangeboden door onze partner Flight Training Organization volgens de Academic Cooperation Protocol. Okan Flight Degree afgestudeerden zullen ook worden gekwalificeerd voor de Pilot License (ATPL) afgegeven door de Directoraat-generaal voor de burgerluchtvaart (SHGM).

Aspirant piloten moeten voldoen aan de noodzakelijke voorwaarden bedongen Student Pilot License toepassingen in artikel 24 van het Reglement voor de Aircraft Pilot Licenties (SHY-1) gepubliceerd op de Staatscourant Nr: 26.190 op 6 juni 2006. Bovendien moet Okan University aankomende studenten een eerste klas gezondheidscertificaat (Class-1), uitgegeven door de bevoegde luchtvaart medische centra die zijn erkend door het Directoraat-Generaal van de Burgerluchtvaart (SHGM) in te dienen, samen met een schone factuur van de gezondheid, die stelt dat de "er zijn geen belemmeringen of beperkingen die voorkomen dat de drager van het dienen als de pilot-in-commando in single-piloot gecertificeerde vliegtuigen." Als de studenten van Okan University Undergraduate Professional Flight opleiding afgestudeerd, zullen ze zowel nationale als internationale mogelijkheden werkgelegenheid . De gehele opleiding wordt gegeven in het Engels en het vliegbrevet wordt internationaal erkend.

Bijgevolg Okan Flight opleiding Afgestudeerden zal een internationaal erkende vliegbrevet te houden; demonstreren Engels taalvaardigheid op ICAO-niveau 6. Door discipline en besluitvorming training zullen zij op de hoogste limieten van de veiligheid en beveiliging en bovendien zullen ze alle noodzakelijke vereisten moeten ze in aanmerking komen voor internationale luchtvaartmaatschappijen.

Neem contact op met onze International Office voor toepassing voorwaarden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan