Undergraduate Program: Minor in Cyber Security

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Minor Cyber Security

De Cybersecurity Minor is ontworpen om zowel minder technisch als meer technisch georiënteerde studenten aan te spreken, op meerdere afdelingen, op meerdere hogescholen. Alle studenten die zich inschrijven voor de minor verwerven een basiskennis van programmeren en een goed gefundeerd begrip van cybersecurity, inclusief cyberethiek. Door deze vakken in de minor op te nemen, kunnen studenten zich specialiseren op het gebied van cybersecurity dat het meest aansluit bij hun respectieve interesses en hun diplomaplannen. De minor is beschikbaar voor alle studenten die een Bachelor of Science (BS) en een Bachelor of Arts (BA) nastreven.

124442_cyber-security-1805246__340.png

madartzgraphics / Pixabay

leerplan

De cybersecurity-minor heeft 16 kredieturen nodig en is onderverdeeld in drie verschillende tracks: Technology Track, Engineering Track en Interdisciplinary Track. Het is aan jou welke track je volgt, want alle tracks geven je dezelfde cybersecurity-minor. Om in aanmerking te komen voor de minor cybersecurity, moeten alle cursussen op hetzelfde spoor worden gevolgd. U hoeft bijvoorbeeld niet in Engineering te zijn om het Engineering-traject van de cybersecurity-minor te volgen en u bent niet beperkt tot het Engineering-traject als u in Engineering bent.

Vereisten voor toelating tot toelating

 1. Een BA- of BS-diploma behalen.
 2. Voltooiing van een termijn bij Texas A
 3. A Texas A

Vereisten om de minor te voltooien

 1. Volledige cursusvereisten voor gekozen track.
 2. Moet in elke cursus een "C" of beter behalen.
 3. Moet een totale GPR van 2,5 halen in een goedgekeurd ondergeschikt gebied van studiecursussen.
 4. Minimaal 6 uur moet op het niveau van 300-400 zijn.

Het aanvraagproces

Gebruik de onderstaande link om de online Cybersecurity Minor-aanvraag in te dienen. Nadat de aanvraag is beoordeeld, ontvangt u een beslissing. Indien goedgekeurd, ontvangt je grote academische adviseur een e-mail en voegt je de minor officieel toe aan je studentenrecord. Het is uw verantwoordelijkheid om te controleren of de minderjarige aan uw record is toegevoegd. Zodra de minderjarige is verklaard, wordt het een afstudeerplicht. Als je de minorvereisten niet kunt of wilt voltooien, moet je je academische adviseur vragen om de minor te verwijderen.

Om ervoor te zorgen dat de minor wordt toegevoegd aan je record voorafgaand aan cursusregistratie voor het volgende semester, moet je aanvraag ten minste twee weken voorafgaand aan het begin van de pre-registratie worden ingediend.

Vrijstellingen van de cursus

Verschillende cursussen voor de minor cybersecurity hebben vereisten die geen deel uitmaken van de minor, of registratiebeperkingen voor de hoofdvakopleiding. Studenten die zijn ingeschreven voor het minorprogramma cybersecurity, kunnen worden toegestaan om deze cursussen te volgen na het voltooien van een ontheffingsverzoek.

 • Afwijzing van de cursus Electronic Systems Engineering Technology (ESET)
 • Technology Management (TCMG) afstand van cursus
 • Vrijstelling van informatie- en operations management (INFO) cursus
 • Vrijstelling van cursussen voor computerwetenschappen en techniek (CSCE)

Mogelijkheden voor beurzen

 • Presidentiële beurs: betaalt voor de eerste keer fulltime eerstejaars collegegeld en kosten voor maximaal 4 jaar
 • Eagle Elite Scholarship: betaalt maximaal $ 3000 per jaar voor maximaal 4 jaar
 • Transferbeurs: betaalt $ 2000 per jaar gedurende maximaal 2 jaar
 • TAMUT : TAMUT kent verschillende TAMUT aan doorlopende studenten op basis van verdienste. Deze beurzen variëren van $ 250 tot $ 2000 per jaar.
 • Volledig toegelaten nieuwe, op zoek naar internationale studenten met een inkomende GPA van ten minste een 2.5 of een 980 SAT komen in aanmerking voor de Global Heritage Scholarship. The Global Heritage Scholarship in Texas A
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As a member of The Texas A&M University System, Texas A&M University-Texarkana is a comprehensive regional University that provides students with academically challenging, engaging, and reward ... Lees meer

As a member of The Texas A&M University System, Texas A&M University-Texarkana is a comprehensive regional University that provides students with academically challenging, engaging, and rewarding educational experiences through quality teaching, scholarship, student support services, co-curricular programming, research, and service. Lees Minder