Undergraduate Rusland en naburige regio's

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Undergraduate Rusland en naburige regio's

Friendship University Russian Peoples 'kondigt de toelating tot de bacheloropleiding "Rusland en de naburige regio's" op het gebied van training, "Buitenlandse Regional Studies."

Engels equivalent namen van programma's - Russische studies.


Russian Studies (undergraduate) is een uniek interdisciplinair programma voor studenten die geïnteresseerd zijn in Rusland en zijn rol in de moderne wereld.


Ons programma richt zich op de ontwikkeling en toepassing in de praktijk van een groot reservoir van fundamentele kennis door middel van een multidimensionale en geïntegreerde studie van de Russische in de Russische taal en literatuur, cultuur, geschiedenis, economie, politieke doctrines, sociologie, filosofie, religie, mentaliteit van de volkeren van Rusland.


Onze afgestudeerden zijn in de vraag op de arbeidsmarkt, omdat Rusland is een strategische partner voor veel landen in de afgelopen jaren heeft bedrijvigheid van Russische en buitenlandse bedrijven toegenomen.


Diploma in Russian Studies biedt training voor een loopbaan in gebieden zoals het internationaal recht, diplomatieke dienst, internationale betrekkingen, het bedrijfsleven, de journalistiek, en anderen.


Een unieke multiculturele academische omgeving van de universiteit helpt bij de eerste dagen van de opleiding tot professionele vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van internationale communicatie!


Welkom om te studeren in het Russisch Studies!

Laatst bijgewerkt op jul 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countr ... Lees meer

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countries. Lees Minder