Undergraduate-programma: bachelor in internationaal zakelijk programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Undergraduate Program: International Business Programme

International Business Program is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een internationale omgeving. Het programma voorziet in de behoefte aan zakenmensen die in een internationaal zakenleven kunnen werken en bevat zowel algemene als gespecialiseerde cursussen, allemaal in het Engels. Tijdens het programma ontmoet je studenten uit verschillende delen van de wereld die je een uitstekende basis geven om andere culturen te begrijpen. Als je de kans om naar het buitenland te gaan, op een universiteit te wisselen en / of een internationale stage te nemen, zal je ervaring van studeren en werken in een internationale omgeving. Dit biedt u waardevolle ervaring bij de toepassing voor de toekomstige werkzaamheden.

Carrièremogelijkheden Na je studie aan het International Business Program heb je de competenties en kwalificaties om te werken met internationale zakelijke taken in bedrijven, organisaties of in de publieke sector. Het stageprogramma biedt je een unieke kans om in het buitenland te werken, waar je de kans krijgt om je vaardigheden in marketing, management of financiën te oefenen en te ontwikkelen. Het programma geeft je in aanmerking voor geavanceerde en post-graduate studies in bedrijfskunde.

Programma overzicht

Alle cursussen worden bestudeerd een voor een met een onderzoek aan het einde van elke module. Normaal gesproken elke cursus module is 5 weken.

Cursussen in de eerste vijf semesters en een deel van het zesde semester zijn verplicht.

• Internationale bedrijfskunde A (Internationale zakelijke omgeving, marketing, organisatie en management van het bedrijf, management accounting)


• Statistiek (Inleiding tot statistische kwaliteitscontrole en statistische besluitvormingstheorie) en economische geschiedenis (over de evolutie van economische verschijnselen in historisch perspectief)


• Economie (hoe beperkte middelen beheren)


• Internationale zakelijke administratie B (financiële boekhouding B, ondernemings- en ondernemings- en enterprise resource planning-systemen, onderzoeksmethodologie in bedrijfskunde, Foundations of Finance.


• Bedrijfskunde C en keuzevakken (in dit semester studeer je 15 studiepunten op C-niveau, waar je kiest voor marketing en financiën, en 15 studiepunten (keuzevakken) voor elk onderwerp, zolang je aan de vereisten voldoet en er stoelen beschikbaar zijn op die cursus. U bent verzekerd van een zitplaats op alle cursussen in de volgende instellingen: Business Administration, Economie, statistiek, Recht en economische geschiedenis. Je kunt ook andere cursussen volgen in talen, gedragswetenschappen en informatica. U kunt ook gaan voor uitwisseling studies in het buitenland in dit semester.


• Jurisprudential Survey Course (Inleiding tot de Zweedse wet en de basiswetgeving van de EU) en keuzevakken voor 15 studiepunten (studenten hebben de mogelijkheid om stage te lopen in het buitenland (optioneel) maar we raden ten sterkste aan om 15 studiepunten te kiezen (dezelfde voorwaarden als in semester) 5)

In de zevende semester, zal je een specialisatie tussen de unieke cursussen voor elke nadruk in Business Administration te kiezen. (Marketing, Management, Bedrijfsontwikkeling en Internationalisering).

Semester 8: Degree project. De mate project moet dezelfde nadruk als uw gebied van specialisatie (met een andere student worden geschreven) te hebben.

Bijstand bij mondelinge en schriftelijke presentatie in het Engels zullen parallel worden gegeven met cursussen in semester 1 en 4.

Carrièremogelijkheden


Studenten die dit programma afronden, gebruiken hun kwalificatie om internationaal te werken in bedrijven, organisaties en autoriteiten. Het programma bereidt de student ook voor op een internationale werkomgeving.

Onze alumni hebben een breed scala aan verschillende en interessante functies, hier zijn enkele voorbeelden:

Export Consultant, Marketing Manager, onderzoeker, Cash Manager, Marketing en Business Developer, Sales Manager, Media Manager, Vice President, Company Advisor, Production Manager etc.

Toelatingsvoorwaarden

Algemene vereisten
Een school die het certificaat verlaat van een middelbare middelbare school / middelbare school.

Taalvaardigheden vereist
Studenten moeten speciale Engelse toelating hebben die gelijk is aan Engels B van het Zweedse gymnasium. Dit wordt meestal getoond met een internationaal erkende test van Engelse taalvaardigheid.

Specifieke vereisten
Dit programma heeft speciale vereisten voor de volgende onderwerpen; Wiskunde, sociale wetenschappen


D.4.1 (Wiskunde natuurlijk C bij de Zweedse gymnasium en sociale wetenschappen natuurlijk A bij de Zweedse gymnasium of de equivalente opleidingsonderdelen uit andere landen) C.1 (cursus Engels B in de Zweedse gymnasium of de equivalente opleidingsonderdelen uit andere landen.

Laatst bijgewerkt op jan 2018

Over de school

Umeå School of Business, Economics and Statistics (USBE) is a campus school and has over 170 employees including about 90 PhDs and researchers. The activities consist of research and teaching in Busin ... Lees meer

Umeå School of Business, Economics and Statistics (USBE) is a campus school and has over 170 employees including about 90 PhDs and researchers. The activities consist of research and teaching in Business Administration, Economics and Statistics. The School offers seven master’s programs, four graduate programs, two undergraduate programs and courses. We have more than 2000 students going through our programs/year. Lees Minder
Umeå , Edinburgh , Milaan + 2 Meer Minder