Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Diensten in de vastgoedsector zijn onderhevig aan een steeds groeiende en snel veranderende markt. De gevolgen van deze expansieve ontwikkeling: de vraag naar geschoolde professionals neemt al jaren.

De taken van een real estate manager zijn veelzijdig. Analyseert de huidige marktsituatie te creëren, te evalueren en onroerend goed financiering modellen met banken, maar ook objecten beheren en adviseren klanten - in aanvulling op de speciale kennis van de industrie u nodig heeft voor geluid kennis van zaken, evenals managementvaardigheden en marketing vaardigheden. De dual degree programma in Business Administration met de interdisciplinaire verdiepen property management biedt voor de beste start omstandigheden.

maken met business administration carrières

De opleiding in Business Administration, met zijn brede depressies bereidt je voor op een succesvolle toepassing in het management als aspirant-professionals en executives. Ze leren terwijl het bestuderen van de huidige uitdagingen en trends te weten en in staat om beslissingen te nemen, strategieën en processen te begrijpen in bedrijven en te maken. Deze unieke opleiding je populair en zeer aantrekkelijk voor bedrijven die kwalificaties met optimale carrièremogelijkheden aan te schaffen.

In aanvulling op een bedrijf basics, zoals in het bedrijfsleven wiskunde of automatische gegevensverwerking, geeft u de duale studie bedrijfskunde en belangrijke vaardigheden in corporate finance en controlling, marketing, project management en human resources management evenals professionele en interculturele sociale, methodologische en persoonlijke vaardigheden. Een essentieel onderdeel is leren zakelijk Engels en juridische achtergronden. Door te kiezen voor je specialisatie u uw profiel in te vullen.

De praktische kennis opgedaan, die u kunt toepassen in de context van het gebruik in uw praktijk bedrijven en te verdiepen. Het duale ontwerp wordt gekenmerkt door een wekelijkse omschakeling tussen theorie en praktijk.

Gegevens en feiten over duale opleiding in Business Administration met een specialisatie vastgoedbeheer

 • Studieduur: 7 semesters
 • Graad: Bachelor of Arts
 • Inschrijving: 1 oktober
 • Toepassing: oktober 01-31 augustus
 • Collegegeld: meestal maandelijks uit uw praktijk bedrijven

studie doel

Met de studie van de Business Administration krijg je kennis die gebruikte op vele terreinen van het economische leven zal machtigen. De inhoud van de cursus streven ernaar om u alle tools waarmee je alle maten en industrieën met succes economische uitdagingen in de toekomst in het bedrijf kan overwinnen.

wordt onderwezen is niet alleen theoretische kennis, maar ook sociale vaardigheden die nodig zijn voor het bereiken van de doelstellingen van de nationale en internationale bedrijven zijn. Door te kiezen voor uw depressie krijgt u ook een diep inzicht in de uitdagingen van corporate finance en controlling, de vastgoedsector van industriële ondernemingen, de logistieke sector, belastingheffing of auditing. Door het uitbreiden van uw buitenlandse taal vaardigheden te verwerven u de beste voorwaarden voor een carrière in binnen- en buitenland.

Met de succesvolle afronding afgestudeerden ontvangen gespecialiseerd belasting over de toegevoegde mogelijkheid om het examen als belastingadviseur in te korten. De carrièremogelijkheden en winstpotentieel van accountants, als accountant, zijn zeer aantrekkelijk in vergelijking met de meeste andere programma's.

Programma-inhoud van de uitsparing Property Management

Verdiepen Real Estate Management bereidt aspirant-professionals en leidinggevenden voorbereiden op een succesvolle toepassing in de vastgoedsector. Je leert de huidige uitdagingen en trends te leren kennen en in staat zijn om beslissingen te nemen, strategieën en processen te begrijpen en maken ze na het afstuderen. In een specialisatie in de volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Fundamentals of Real Estate
 • Publiek bouwrecht
 • Bouwrecht
 • Real Estate Development
 • Eigendomsrecht en eigendomsoverdracht
 • Huur en Tenancy
 • Beheer van woningen en commercieel vastgoed taxatie van onroerend goed
 • Vastgoedfinanciering
 • Investeringen in vastgoed en -anlageprodukte
 • Onroerend goed en portfolio Controlling

Carrièremogelijkheden in de studie of Business Administration

Onze hands-on onderzoek met internationaal erkende kwalificatie grote kansen op de arbeidsmarkt. Praktische kennis al geleerd uw praktijk partner tijdens de duale opleiding. Door onze dual-concept Ze zijn veelzijdig en kunnen diverse loopbaantrajecten bevatten over te nemen.

Ze krijgen een grondige kennis van de basisprincipes van bedrijfskunde en hoge communicatieve vaardigheden. Om de voorwaarden voor een succesvolle werk in de ontwikkeling en implementatie van business processen, het ontwerp van de processen en de verbetering en analyse van de methoden voor de bedrijfsvoering te maken.

Opleiding te volgen in:
Duits

Zie 8 andere vakken van IUBH Duales Studium »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
7 semesters
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum