Vereniging van geaccrediteerde gecertificeerde accountants (acca)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)

ACCA's innovatieve samenwerking met Oxford Brooks University laat ACCA studenten studeren voor een BSc (Hons) in Toegepaste Accounting, terwijl ze hun ACCA-examens uitvoeren.

Studenten hebben recht op de diploma (toegekend door Oxford Brooks University) om de eerste twee onderdelen van de nieuwe professionele examenregeling af te ronden en vervolgens een onderzoeks- en analyseproject aan de universiteit voor te leggen voor beoordeling. Het project onderzoekt afgestudeerde vaardigheden, met name gericht op het vermogen van studenten om onderzoek en analyse uit te voeren.

Studenten die momenteel geregistreerd zijn bij ACCA zullen ook in aanmerking komen voor registratie bij de Oxford Brookes University voor de BSc (Hons) in Toegepaste Accounting, onder voorbehoud van overgangsregelingen.

Doelstellingen van het programma:

ACCA is een professionele accountancy kwalificatie die profiteert van wereldwijde erkenning. Zodra u in aanmerking komt, ACCA-lidmaatschap opent deuren naar een succesvolle carrière in de accountancy praktijk of financiering, en onmiddellijk verhoogt uw winstpotentieel. Het wordt zeer hoog gewaardeerd op het gebied van bankieren, management en consulting, en is een groot voordeel in de concurrentie om senior functies.

ACCA-lidmaatschap kunt u ook de status van een erkende accountant verkrijgen.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

OPAL College in Londen is een van de meest veelbelovende nieuwe onafhankelijke colleges van hoger en voortgezet onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. We bieden een waaier van Diploma, Hoger Diploma, b ... Lees meer

OPAL College in Londen is een van de meest veelbelovende nieuwe onafhankelijke colleges van hoger en voortgezet onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. We bieden een waaier van Diploma, Hoger Diploma, bachelor-, master en professionele opleidingen in IT, Business, Marketing, Boekhouding, gezondheidszorg en sociale zorg, Reizen, Toerisme en Hospitality Management, samen met een scala aan beroepsgerichte georiënteerde pre-universitaire opleidingen voor een betere bereiden studenten voor op de ontberingen van het diploma het onderwijs. &nbsp Wij streven ernaar om een ​​reputatie te verdienen voor het leveren van kwaliteit cursussen op kosten die een uitstekende waarde te geven voor uw geld. We zijn ervan overtuigd van de mogelijkheid om dit te doen omdat onze onafhankelijkheid betekent dat we controleren onze eigen kosten. Echter, onze concurrerend tarief tarief is niet ten koste van de kwaliteit. &nbsp Het College is gelegen in een levendige, multi-culturele wijk van Londen.Wij geloven dat we een uniek inzicht in de onderwijsbehoeften van leerlingen. Er is een waarneembare familiale sfeer bij OPAL College in Londen. Door de universiteit normen die wij zijn een relatief kleine educatieve gemeenschap, maar dit zal ons in staat stellen om elk een van onze onze studenten als individuen weet - iets wat volgens mij van cruciaal belang te zorgen voor een student 's succes in het hoger onderwijs. &nbsp Het College is een spannende omgeving om nieuwe vrienden, waar mensen uit Groot-Brittannië, China, Azië, het Caribisch gebied, Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en elders in Europa kan voldoen aan kunnen voldoen. De cultuur is rijk en divers, met studenten brengen talloze verschillende perspectieven op alle gebieden van het college leven. &nbsp We hebben een onderscheidende academische ethos. Er zijn met name twee punten die ik zou willen maken in dit verband.Ten eerste, wij zijn een creatief leren en ontwikkeling instelling waarvan leerstrategieën zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat onze studenten slagen in hun studie en in de toekomst. We nemen een 'open deur '-beleid, hebben een waardering voor het werken met en door problemen van de menselijke verschillen en diversiteit, en als zodanig, is er een nadruk op individuele aandacht en differentiatie. Ten tweede hebben we een sterk ontwikkeld en ervaren pastorale zorg systeem dat is geprojecteerd als een van de sleutels tot ons succes in de nabije toekomst - we om al onze studenten. Kwalificaties bereikt door middel van Opal College in Londen genieten internationale erkenning. Een kwalificatie verkregen door OCL is een sleutel tot een succesvolle en spannende toekomst. Lees Minder