Vereniging van geaccrediteerde gecertificeerde accountants (acca)

OPAL College London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Vereniging van geaccrediteerde gecertificeerde accountants (acca)

OPAL College London

Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)

ACCA's innovatieve samenwerking met Oxford Brooks University laat ACCA studenten studeren voor een BSc (Hons) in Toegepaste Accounting, terwijl ze hun ACCA-examens uitvoeren.

Studenten hebben recht op de diploma (toegekend door Oxford Brooks University) om de eerste twee onderdelen van de nieuwe professionele examenregeling af te ronden en vervolgens een onderzoeks- en analyseproject aan de universiteit voor te leggen voor beoordeling. Het project onderzoekt afgestudeerde vaardigheden, met name gericht op het vermogen van studenten om onderzoek en analyse uit te voeren.

Studenten die momenteel geregistreerd zijn bij ACCA zullen ook in aanmerking komen voor registratie bij de Oxford Brookes University voor de BSc (Hons) in Toegepaste Accounting, onder voorbehoud van overgangsregelingen.

Doelstellingen van het programma:

ACCA is een professionele accountancy kwalificatie die profiteert van wereldwijde erkenning. Zodra u in aanmerking komt, ACCA-lidmaatschap opent deuren naar een succesvolle carrière in de accountancy praktijk of financiering, en onmiddellijk verhoogt uw winstpotentieel. Het wordt zeer hoog gewaardeerd op het gebied van bankieren, management en consulting, en is een groot voordeel in de concurrentie om senior functies.

ACCA-lidmaatschap kunt u ook de status van een erkende accountant verkrijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates