Vergelijkende geesteswetenschappen

Eastern Kentucky University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Vergelijkende geesteswetenschappen

Eastern Kentucky University

Degree Opties

 • BA in Vergelijkende Geesteswetenschappen
 • Minor Geesteswetenschappen

Wie geïnteresseerd zou zijn in vergelijkend Geesteswetenschappen zijn?

Een Geesteswetenschappen mate machtigt u om uw eigen doelen na te streven en voorziet u van overdraagbare vaardigheden die werkgevers altijd verlangen. Afgestudeerden vinden dat hun humaniora onderwijs verrijkt hun werk en persoonlijk leven in een duurzame en lonende manieren. Geesteswetenschappen afgestudeerden bereid zijn om de wereld klaar om uitdagingen aan te gaan en om meer te leren nemen als actieve en deskundige wereldburgers, altijd. Geesteswetenschappen afgestudeerden, zowel majors en dual majors, gaan naar een succesvolle, productief en bevredigend futures in een breed scala van gebieden, waaronder:

 • Lesgeven, schrijven en publiceren
 • Public relations en reclame
 • Recht en Geneeskunde, en Journalistiek
 • De Kunst, muziek, musea en bibliotheken
 • Graduate Programma's in Geesteswetenschappen, Literatuur, de Kunsten en meer

Geesteswetenschappen programma's bieden traditioneel gedegen voorbereiding voor zowel de LSAT en de GRE tests voor toelating tot de Wet en Graduate School.

Waarom Vergelijkende Geesteswetenschappen?

 • Vergelijkende Geesteswetenschappen is de interdisciplinaire Liberal Arts opleiding aan EKU, het aanbieden van een Major en Minor in Geesteswetenschappen plus Algemene Onderwijs Cursussen. Geesteswetenschappen is de studie van de waarde in het menselijk leven en van de manieren waarop mensen creëren en delen betekenis als individu, als gemeenschap, als culturen, en tussen culturen door de tijd. Geesteswetenschappen omvatten kunst en literatuur, filosofie en religie, geschiedenis, muziek, dans, en nog veel meer. Geesteswetenschappen is de plaats waar deze velden bij elkaar komen.
 • Studies in Vergelijkende Geesteswetenschappen bevorderen kritisch en creatief denken en bieden een uitstekende voorbereiding voor een verscheidenheid van loopbanen, alsmede graduate programma's en de wet school.
 • Onze bovenste-divisie cursussen richten zich op de antieke en middeleeuwse werelden, de Renaissance tot de Verlichting periode, de moderne wereld en post-moderniteit, en niet-westerse tradities. Onze Algemene Onderwijs cursussen worden georganiseerd rond het thema van de zoektocht naar betekenis. Al onze cursussen helpen om kritisch en creatief denken naast een appreciatie van de rijke en complexe verscheidenheid aan culturele uitingen van de mensheid te ontwikkelen. Vergelijkende Geesteswetenschappen cursussen worden gegeven vanuit een interdisciplinair perspectief en met een nadruk op integratieve denken en historisch besef.
 • Het beste van alles: in EKU, al onze Major en Minor cursussen worden gegeven door volledig gekwalificeerde docenten, niet onderwijsassistenten. Upper-level klassen zijn klein, dus de studenten hebben de mogelijkheid om een-op-een relaties met hun instructeurs in een onderdompeling-achtige omgeving te ontwikkelen. Studenten krijgen praktische vaardigheden en de eerste hand ervaringen in hun vakgebied om hen voor te bereiden op de werkgelegenheid bij afstuderen of verder studeren in graduate niveau educatieve programma's.

Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding?

Studenten kunnen een vergelijkende Humanities programma te verklaren op van toepassing zijn op EKU.

Waar zijn recent afgestudeerden Werkzaam?

 • Het nastreven van Graduate Studies in Art and Design aan de Savannah (Georgia). College of Art and Design
 • Aanvaard om meerdere nationaal erkende prestigieuze wet scholen
 • Het bijwonen van de Eastern Kentucky Emergency Medical Technician Program
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
8,820 USD
per semester
Locations
Verenigde Staten - Richmond, Kentucky
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Richmond, Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan