Versnelde Bachelor of Science in Nursing Program

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Idaho State University-Meridian Accelerated Nursing-bachelordiploma wordt aangeboden aan personen die een bachelordiploma in een andere discipline hebben en een carrièreverandering willen doorvoeren. Dit programma is drie semesters lang en laat elk zomersemester tot 50 studenten toe. De lessen worden op de Meridian-campus gegeven in drie formaten: online, interactieve telecommunicatie en face-to-face. Klinische ervaringen worden aangeboden in het simulatielab en in verschillende omgevingen buiten de campus, waaronder gemeenschapsziekenhuizen, gemeenschapsgezondheidsinstellingen, servicebureaus en scholen.

Het Accelerated Program biedt leermogelijkheden voor studenten in verschillende klaslokalen en klinische omgevingen om studenten voor te bereiden op het afleggen van het National Council Licensure Examination Registered Nurse (NCLEX-RN) om licentiestatus als professionele verpleegkundige te verkrijgen.

Programma-uitkomsten

Afronding van het undergraduate-programma biedt de afgestudeerde de mogelijkheid om:

  • Evalueer kritisch denkvermogen op basis van de integratie van verpleegkundige kennis, de wetenschappen en de geesteswetenschappen, bij het plannen van directe en indirecte zorg voor diverse bevolkingsgroepen in landelijke of stedelijke omgevingen.
  • Ontwikkel individuele eigenschappen en persoonlijke kracht om constructief om te gaan met klanten, families en gemeenschappen.
  • Evalueer het brede scala aan technologische vereisten.
  • Creëer effectieve communicatie met cliënten, families, gemeenschappen en andere zorgverleners door middel van verbale, non-verbale, elektronische en / of schriftelijke modaliteiten.
  • Evalueer de principes van de gezondheidsbehoeften van de bevolking.
  • Waardeer gedrag dat in overeenstemming is met de huidige normen van de beroepspraktijk en bevorder het beroep van verpleegkundige.
  • Evalueer elementaire verpleegkundige wetenschappelijke informatie en ontwikkel expertise in de uitgebreide zorg voor cliënten, gezinnen en gemeenschappen.

Het belang van een bachelordiploma verpleegkunde

De Bachelor of Science-graad in verpleegkunde is een cruciale eerste stap voor een carrière in de professionele verpleegkunde. De American Association of Colleges of Nursing (AACN), de nationale stem voor baccalaureaat en afgestudeerde verpleegprogramma's, erkent de BS-graad in verpleegkunde als de minimale opleidingsvereiste voor een professionele verpleegpraktijk. Aanbevelingen van AACN stellen dat onderwijs een significante impact heeft op de kennis en competenties van de verpleegkundig clinicus.

Verpleegkundigen met een BS-diploma zijn goed voorbereid om te voldoen aan de eisen die aan de huidige verpleegkundige worden gesteld. Bachelor of Science-verpleegkundigen worden gewaardeerd om hun vaardigheden in kritisch denken, leiderschap, casemanagement en gezondheidsbevordering, en voor hun vermogen om te oefenen in verschillende klinische en poliklinische omgevingen. Leidinggevenden van verpleegkundigen, federale agentschappen, het leger, vooraanstaande verpleegorganisaties, stichtingen voor gezondheidszorg, gemeenschapsziekenhuizen en belangenbehartigingsgroepen voor minderheidsverpleegkundigen erkennen allemaal de unieke waarde die door baccalaureaat voorbereide verpleegsters aan de praktijkomgeving toevoegen. Het volgen van het verpleegkundig curriculum bereidt studenten voor om professionele geregistreerde verpleegkundigen te worden en omvat de volgende essentiële componenten van alle baccalaureaat verpleegprogramma's: een liberale opleiding, professionele waarden, kerncompetenties, kernkennis en rolontwikkeling.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The mission and vision are effected through the Strategic Goals of the School of Nursing which include increasing research and scholarly productivity as well as developing innovative service opportuni ... Lees meer

The mission and vision are effected through the Strategic Goals of the School of Nursing which include increasing research and scholarly productivity as well as developing innovative service opportunities for students and faculty to improve the health of rural and diverse populations. Lees Minder
Pocatello , Idaho Falls + 1 Meer Minder